Προεδρικό Μέγαρο: Ποιοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες έδωσαν το «παρών» στη δεξίωση (εικόνες)

Κάτω από ιδιάιτερες συνθήκες λόγω της πανδημίας πραγματοποιήθηκε Προεδρικό Μέγαρο η δεξίωση για την 46η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, υποδέχτηκε στους κήπους του Μεγάρου τους πολιτικούς αρχηγούς, 22 υπουργούς, 60 βουλευτές, 90 αντιστασιακούς, 70 εκπροσώπους των Γραμμάτων και του Πολιτισμού, καθώς και 40 προσκεκλημένους από τον χώρο της υγείας αλλά και της παροχής υπηρεσιών, οι οποίοι με τη δουλειά τους στήριξαν την ελληνική κοινωνία την περίοδο του lockdown.

Μεταξύ των εκλεκτών καλεσμένων βρέθηκαν εκρπόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης έλαβε πρόσκληση για την δεξίωση της Προέδρου, συνοδεύοντας τη μητέρα του Ντόρα Μπακογιάννη.

Η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου κατέφθασε στο Προεδρικό Μέγαρο μαζί με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και πρόεδρο της ΕΝΠΕ, Απόστολο Τζιτζικώστα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους της Προέδρου της Δημοκρατίας ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου. Στην φωτογραφία μαζί με τον Κώστα Μπακογιάννη, τον Απόστολο Τζιτζικώστα και τον υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς  και ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, επίσης στη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου.