Ανακατατάξεις και αναπροσαρμογές έχουμε στη σύσταση του δημοτικού συμβουλίου Τρικάλων.
Μετά την παραίτηση της πρώην αντιδημάρχου Γεωργίας Κοτρώνη, η οποία διορίστηκε ως οδοντίατρος στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας, αφήνοντας κενή τη θέση της αντιδημαρχίας Πρόνοιας, ο Δημήτρης Παπαστεργίου έχει να καλύψει και δεύτερο κενό στο σχήμα της δημοτικής αρχής.
Σύμφωνα με πληροφορίες είναι θέμα ημερών η αποχώρηση του Αχιλλέα Λασπά απο τη θέση του αντιδημάρχου Ανατολικού Τομέα των Τρικάλων. Στο trikalavoice.gr διαβάζουμε πως η αποχώρηση ήταν προγραμματισμένη απο την αρχή της θητείας και στη θέση του αναμένεται να οριστεί ο Βασίλης Κρανιάς.
Αναφορικά με τον κρίσιμο τομέα της Πρόνοιας ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου βρίσκεται σε σκέψεις με τον Νίκο Σακκά να είναι ο επικρατέστερος για τη θέση. Ωστόσο μέχρι τις ανακοινώσεις, πληροφορίες θέλουν τον Παπαστεργίου να εξετάζει κι άλλα ενδεχόνενα εσωτερικών αλλαγών.
Την ανάγκη η χώρα να επενδύσει ουσιαστικά στην πρόληψη και όχι μόνο στη διαχείριση των…
Στοχεύει στην ουσιαστική μείωση του κυκλοφοριακού φόρτου και την εξυπηρέτηση ντόπιων και επισκεπτών.
Αλλάζει ο περιβάλλων χώρος του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Ιωάννη Σπάρτης.
Εγκρίθηκε χρηματοδότηση από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.
Η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη στο επίκεντρο του εθνικού σχεδιασμού.
Υπογράφηκε η σύμβαση για τη συντήρηση και τον επανεξοπλισμό του ελικοδρομίου Σαμοθράκης.