Πα. Μαρ 29th, 2024

Με σκούφο και μαγειρική ποδιά ο Ζέρβας έφτιαξε μουσακά για τους αστέγους της Θεσσαλονίκης

Σκούφο και μαγειρική ποδιά φόρεσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος ανέλαβε ρόλο σεφ παρασκευάζοντας γεύματα για τους αστέγους της Θεσσαλονίκης.

Η προετοιμασία των γευμάτων έγινε στο δημοτικό βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός».


Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μπήκε στην κουζίνα μαζί την πρόεδρο Ιωάννα Σπανού και το προσωπικό του «Αγίου Στυλιανού» όπως και με την πρόεδρο της Εθελοντικής Διακονίας Αστέγων Κυριακή Φράγκου και άλλους εθελοντές, προετοίμασε ένα πλήρες γεύμα, το οποίο το ίδιο βράδυ προσφέρθηκε σε αστέγους.

Το μενού περιελάμβανε μουσακά, φρέσκια πολύχρωμη σαλάτα με πέντε διαφορετικά λαχανικά κι αγνό παρθένο ελαιόλαδο, ψωμί αλλά κι ένα σοκολατένιο κέικ για επιδόρπιο.