ΠΑΡΑΔΗΜΟΤΙΚΑ

Το κοινό δώρο Τεντόμα και Παπαστεργίου στον Κώστα Μπακογιάννη

Ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας ποδηλάτου ο Δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δημάρχων Ελλάδος διοργάνωσαν ποδηλατάδα από την πλατεία Κοτζιά μέχρι τον Εθνικό Κήπο.

Συμμετέχοντες ήταν 50 δήμαρχοι της επικράτειας οι οποίοι έδωσαν το μήνυμα της οικολογικής μετακίνησης επί τη ευκαιρία της έναρξης των εργασιών του Μεγάλου Περίπατου ο οποίος μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει και διαδρομή ποδηλάτων.

Πριν την έναρξη της ποδηλατάδας ο Χρήστος Τεντόμας πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου της Αθήνας και της επιτροπής Πολιτισμού και Αθλητισμού της ΚΕΔΕ μαζί με τον Δήμαρχο Τρικκαίων και πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου έκαναν δώρο συμβολικά στο Δήμαρχο Αθηναίων ένα ποδήλατο για την ονομαστική του εορτή ενόψει και της βόλτας που ακολούθησε.

Τελευταία άρθρα

Μπαίνουν οι βάσεις για την κτιριακή επέκταση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Πρόσκληση 9 εκατ. ευρώ και έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης

7 ώρες ago

1st Thess Youth Festival 2026 – Η νέα γενιά στο προσκήνιο

Η Θεσσαλονίκη δίνει χώρο, φωνή και πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα γενιά.

9 ώρες ago

Ρόδος: Κλειστά αύριο σχολεία & αθλητικές εγκαταστάσεις για την καταγραφή ζημιών

Η παράταση κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ελέγχων και την καταγραφή των ζημιών…

9 ώρες ago

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στη Σίφνο

Η πρόληψη και η φροντίδα της υγείας μας είναι υπόθεση όλων.

9 ώρες ago