Πα. Μαρ 29th, 2024

Στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ πίσω από τις εντάσεις στην Αγία Παρασκευή

Κλιμακώνονται οι εντάσεις στην Αγία Παρασκευή, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να μπει «λουκέτο» στην πλατεία Αγίου Ιωάννη, λόγω των εικόνων συνωστισμού  και την ένταση τα τελευταία δύο 24ωρα στην περιοχή.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων τις περιοχής, πίσω από τις διαμαρτυρίες των νεολαίων κρύβεται ένα γνώριμο πρόσωπο στα τοπικά δρώμενα. Ο λόγος για την εκπρόσωπο και δημοτική σύμβουλο της δημοτικής παράταξης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ «Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή» Μελίνα Αλεφαντή, η οποία φέρεται να υποκίνησε τόσο τις διαμαρτυρίες όσο και τα υπαίθρια πάρτι, που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Ειδικότερα πριν λίγη ώρα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις της Ασυνομίας προέβησαν σε λουκέτο στην πλατεία Αγίου Ιωάννη στην Αγία Παρασκευή, όπως εξήγγειλε ο Νίκος Χαρδαλιάς. Ωστόσο περί τους 150 νεαρούς βρέθηκαν στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το κλείσιμό της, με τους κατοίκους να κάνουν λόγο για στήριξη της διαμαρτυρίας από το στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Οι αρμόδιες αρχές ως προς την αντιμετώπιση της πανδημίας του κοροναϊού μετά τα τελευταία γεγονότα με το κλίμα πάντως να μυρίζει μπαρούτι για ακόμη ένα βράδυ.

Οι συγκεντρωμένοι, μάλιστα,  ακούγοντας την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., για εκκένωση της πλατείας φωνάζουν το συνθήμα «έξω απ’ την πλατεία η αστυνομία».