Πε. Απρ 25th, 2024

Το βαρύ ζεϊμπέκικο και η «τούμπα» του Πατούλη στο χλιδάτο πάρτι της Μαρίνας (βίντεο)

Λίγα 24ωρα μετά την εκδήλωση για την κοπή πίτας του συνδυασμού του σε ένα από τα πιο ακριβά εστιατόρια των Βορείων Προαστίων, ο Γιώργος Πατούλης επιστρέφει με ένα ακόμη glamorous πάρτι στα βόρεια, με αφορμή τα γενέθλια της συζύγου του Μαρίνας.

Ο περιφερειάρχης Αττικής και η σύζυγός του διοργάνωσαν ένα μεγάλο event στο κέντρο νυχτερινής διασκέδασης, όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης, με πολύ κέφι και χορό.

Τον χορό μάλιστα έσυρε ο ίδιος ο περιφερειάρχης Αττικής, ο οποίος αφιέρωσε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο στην σύζυγό του. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Πατούλης χόρεψε για χάρη της Μαρίνας του το «Δεν θα ξαναγαπήσω» που έχει ερμηνεύσει ο αείμνηστος Στέλιος Καζαντζίδης, ωστόσο λίγο το ποτό,  λίγο τα εκατοντάδες γαρύφαλλα που έκαναν την πίστα ολισθηρή, ο περιφερειάρχης έχασε προς στιγμήν την ισορροπία του, ωστόσο κατάφερε να σταθεί όρθιος.

Πάντως ωραία τα πάρτι και οι εκδηλώσεις και πολύ όμορφα τα βόρεια προάστια της Αθήνας, ωστόσο οι ψηφοφόροι των λαϊκών συνοικιών της Αττικής υποστηρίζουν ότι έχουν να δουν τον περιφερειάρχη τους από τις παραμονές των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Δείτε τα σχετικά βίντεο: