Πα. Μαρ 29th, 2024

Με το βλέμμα στο ’23 ο ΣΥΡΙΖΑ – Βρήκε αντίπαλο για τον Αγοραστό στη Θεσσαλία

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου έφεραν το επιτελείο της Κουμουνδούρου αντιμέτωπους με μια μεγάλη αλήθεια, την ανυπαρξία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η σαρωτική επικράτηση της ΝΔ στις 12 από τις 13 περιφέρειες της χώρας, άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου στον ΣΥΡΙΖΑ με πολλά στελέχη να εισηγούνται ότι η αναζήτηση των κατάλληλων προσώπων για την εκπροσώπηση του κόμματος στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές πρέπει να ξεκινήσει από πολύ νωρίς.

Οι ίδιες φωνές μάλιστα «συνιστούν» οι επιλογές της Κουμουνδούρου να μην περιοριστούν σε στενά κομματικά όρια, αντίθετα τα πρόσωπα του ΣΥΡΙΖΑ να αποτελέσουν  διευρυμένες επιλογές .

Οι πρώτες κρούσεις ξεκίνησαν στην περιφέρεια Θεσσαλίας, όπου στις περασμένες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε τον Νίκο Τσιλιμίγκα, ο οποίος τερμάτισε δεύτερος μετά τον Κώστα Αγοραστό, ο οποίος συνέχισε με το τρίτο σερί σερί του.

Όπως διαβάζουμε στο trikalavoice.gr  τον βουλευτή του και πρώην υπουργό Βασίλη Κόκκαλη λέγεται προορίζει για υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας ο ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα ο Κόκκαλης ήδη έχει αρχίσει να αναπτύσσε αντιπολιτευτική ρητορική απέναντι στον Αγοραστό και οι γνωρίζοντες λένε πως θα τους δούμε και αντιπάλους στην αρένα το 2023.