Πα. Μαρ 29th, 2024

Σε τεντωμένο σχοινί η Τριφυλία – Γκρίνια για το deal Λεβεντάκη και Μπακούρου

Για συνεργασία με την δημοτική Αρχή Τριφυλίας ετοιμάζεται ο υποστηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ στις δημοτικές εκλογές Σωτήρης Μπακούρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tharrosnews.gr o δήμαρχος Τριφυλίας, Γιώργος Λεβεντάκης,από τις προηγούμενες μέρες αλλά κυρίως στους εορτασμούς της Υπαπαντής «έψηνε» τον εκλεκτό ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝ.ΑΛ. για να τον κάνει αντιδήμαρχο. Τελικά οριστικοποιήθηκε το deal, ύστερα από βόλτα των δύο ανδρών με το αμάξι του δημάρχου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συνδυασμός του Σωτήρη Μπακούρου τερμάτισε έβδομος και κατϊδρωμένος στην κούρσα των δημοτικών εκλογών εκλέγοντας δύο έδρες στο δημοτικό συμβούλιο, οι οποίες χάριν απλής αναλογικής, κρίνονται απαραίτητες για τον δήμαρχο.

Βέβαια ενδιαφέρον παρουσιάζει ότι η κίνηση του δημάρχου προκάλεσε  έντονη δυσφορία και αντίδραση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του ΚΙΝ.ΑΛ. για τη συμφωνία συμπόρευσης του Μπακούρου – Λεβεντάκη. Την αντίθεσή τους αυτή την έχουν εκφράστεί για την εν λόγω συνεργασία από τους δύο συνδυασμούς, της Χάιδως Παναγιωτοπούλου και του Στάθη Ανδρινόπουλου, που ήδη από το Σεπτέμβρη, συνεργάζονται με την δημοτική αρχή.