Το βυθό με sea drone παρουσίασε ο Δήμαρχος Γλυφάδας

Γαλαζοπράσινο τοπίο, πεντακάθαρα νερά, εικόνα σχεδόν τροπική: Αν βάζαμε ένα κουίζ για το που και πότε έχει τραβηχθεί το βίντεο, ελάχιστοι θα το έβρισκαν:

Είναι η Γλυφάδα μας, μόλις χθες!

Με τη βοήθεια νέας γενιάς sea drone, ο βυθός της Γλυφάδας αποκαλύπτεται και είναι μαγευτικός, καθαρός, ένας μικρός υποβρύχιος παράδεισος. Βλέπετε μια ακόμη πανέμορφη πτυχή της πόλης μας, σε βάθος 2,5 μέτρων, ανοιχτά της τρίτης παραλίας μας.

Δεν έχουμε σταματήσει να μετράμε διαρκώς την ποιότητα των υδάτων μας, δεν έχουμε σταματήσει ούτε μέρα να καθαρίζουμε, να εξοπλίζουμε και να νοικοκυρεύουμε την παραλία μας, ώστε να είναι λειτουργική, ασφαλής, φιλόξενη για όλους.
Εκτός από τους τολμηρούς χειμερινούς κολυμβητές, οι υπόλοιποι ας κάνουμε υπομονή λίγους μήνες ακόμα και θα την απολαύσουμε και πάλι!

Ευχαριστούμε τον Γλυφαδιώτη Γαβρήλο Αντζουλάτο και την ομάδα του για τις υπέροχες υποθαλάσσιες λήψεις τους.

Γιώργος Παπανικολάου – Δήμαρχος Γλυφάδας

Δείτε το βίντεο:

Γαλαζοπράσινο τοπίο, πεντακάθαρα νερά, εικόνα σχεδόν τροπική: Αν βάζαμε ένα κουίζ για το που και πότε έχει τραβηχθεί το βίντεο, ελάχιστοι θα το έβρισκαν: Είναι η Γλυφάδα μας, μόλις χθες! Με τη βοήθεια νέας γενιάς sea drone, ο βυθός της Γλυφάδας αποκαλύπτεται και είναι μαγευτικός, καθαρός, ένας μικρός υποβρύχιος παράδεισος. Βλέπετε μια ακόμη πανέμορφη πτυχή της πόλης μας, σε βάθος 2,5 μέτρων, ανοιχτά της τρίτης παραλίας μας. Δεν έχουμε σταματήσει να μετράμε διαρκώς την ποιότητα των υδάτων μας, δεν έχουμε σταματήσει ούτε μέρα να καθαρίζουμε, να εξοπλίζουμε και να νοικοκυρεύουμε την παραλία μας, ώστε να είναι λειτουργική, ασφαλής, φιλόξενη για όλους. Εκτός από τους τολμηρούς χειμερινούς κολυμβητές, οι υπόλοιποι ας κάνουμε υπομονή λίγους μήνες ακόμα και θα την απολαύσουμε και πάλι! Ευχαριστούμε τον Γλυφαδιώτη Γαβρήλο Αντζουλάτο και την ομάδα του για τις υπέροχες υποθαλάσσιες λήψεις τους.

Δημοσιεύτηκε από Giorgos Papanikolaou στις Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020

Δυόμιση σχεδόν χρόνια μετά τη θαλάσσια ρύπανση από τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη» στη Σαλαμίνα που είχε φτάσει μέχρι τη Γλυφάδα, δημιουργώντας πολύ σοβαρό πρόβλημα, με εκτεταμένη ρύπανση και έντονη οσμή σε όλο το παραλιακό μέτωπο, μπορούμε να δούμε την πολύ καλή δουλειά που έκαναν οι αρμόδιοι.