Στιγμιότυπα από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξής της «Θεσσαλονίκη Μαζί» ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Κατερίνα Νοτοπούλου.
Ωστόσο παρατηρώντας κανείς λεπτομερώς την φωτογραφία από την μάζωξη των δημοτικών συμβούλων και των συνεργατών της Κατερίνας Νοτοπούλου διακρίνει μια… παραφωνία μεταξύ των παρευρισκομένων.
Η εν λόγω παραφωνία δεν είναι άλλη από την παρουσία του επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον» και πρώην υπουργού της ΝΔ, Γιώργου Ορφανού.
Ο Γιώργος Ορφανός βρέθηκε τυχαία στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης και η Κατερίνα Νοτοπούλου τον προσκάλεσε να παραμείνει στην κοπή της βασιλόπιτας, με τον ίδιο να αποδέχεται την πρόσκληση.
Σημειωτέον το φλουρί έπεσε στο κομμάτι της παράταξης της Κατερίνας Νοτοπούλου.
Πρόστιμο συνολικού ύψους 14.580 ευρώ στο δήμο Αμοργού για επέμβαση οδοποιίας με τη χρήση μηχανημάτων,…
Σε χώρο πρασίνου και αναψυχής μετατρέπεται το Πεδίον του Άρεως στο Βόλο, με την Περιφέρεια…
Την 51η Διεθνή Έκθεση Γούνας, που αποτελεί κορυφαίο σταθμό για τον κλάδο της γουνοποιίας και…
Αποκλεισμένο για έκτη μέρα παραμένει το λιμάνι της Μυτιλήνης, με τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και…
Το όνομα του δημάρχου της Πάτρας χρησιμοποιούν, μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, οι άγνωστοι…
Η δημιουργία μόνιμων διαύλων επικοινωνίας που θα διασφαλίσουν ότι η Λήμνος θα παραμείνει ζωντανή στη…