Πα. Μαρ 29th, 2024

Κρατικός παραλογισμός στις Οινούσσες! Αυτοί που αδειοδοτούν επιβάλλουν πρόστιμα γι αυτά που αδειοδότησαν

Σε δύσκολη θέση έχει έρθει ο Δήμαρχος Οινουσσών Γιώργος Δανιήλ που βρέθηκε αντιμέτωπος με τον παραλογισμό του κράτους.

Η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου αφού ενέκρινε στο παρελθόν τις παρεμβάσεις στο παραλιακό μέτωπο του νησιού και αυτές υλοποιήθηκαν, τώρα απειλεί με πρόστιμο για την παιδική χαρά που έγινε στο σημείο.

Ο Δήμαρχος ειδοποιήθηκε ότι η παιδική χαρά που είναι τοποθετημένη στην παραλιακή ζώνη του νησιού θα πρέπει να απομακρυνθεί αφού διαφορετικά θα επιβληθεί πρόστιμο.

«Η παιδική χαρά τοποθετήθηκε σε αυτό το σημείο στο πλαίσιο του μεγάλου έργου της ανάπλασης της παραλιακής ζώνης του νησιού που κόστισε 1,3 εκ. ευρώ. Ήταν ένα έργο της Περιφέρειας σε συνεργασία με τον Δήμο Οινουσσών, το οποίο ήταν πλήρως αδειοδοτημένο. Εδώ έχουμε το παράδοξο, αυτός ο οποίος δίνει την έγκριση στη συνέχεια να επιβάλλει και πρόστιμο», εξηγεί ο Δήμαρχος Οινουσσών, προσθέτοντας ότι η παιδική χαρά θα μεταφερθεί σε άλλο σημείο στο προσεχές διάστημα.

Ο Δήμαρχος αναγκάζεται να μεταφέρει την παιδική χαρά σε άλλο σημείο προκείμενου να μην πληρώσει πρόστιμο ο δήμος του, όμως οι αρμόδιοι είχαν υπογράψει και εγκρίνει την τοποθέτηση της παιδικής χαράς στο συγκεκριμένο σημείο…

φωτο: maria.ntiniakoudaki

Δείτε το βίντεο από το politischios