Ο οδοντίατρος των celebrities παίρνει τη θέση της Γκαγκάκη στην Τεχνόπολη

Ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της Τεχνόπολης Κωνσταντίνος Δέδες προήχθη σε πρόεδρο, μετά την παραίτηση της Κατερίνας Γκαγκάκη λόγω του σάλου που προκλήθηκε εξαιτίας των σχολίων που έγιναν στο πάνελ του Γιώργου Λιάγκα.

Ανατρέχοντας στο σύντομο βιογραφικό του στη σελίδα της παράταξης του Κώστα Μπακογιάννη «Αθήνα Ψηλά» διαβάζουμε ότι «υπήρξε ο οδοντίατρος των μεταμορφώσεων στη τηλεοπτική εκπομπή Yfsf του Αντ1,ενώ τα τελευταία χρόνια είναι ο οδοντίατρος στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά, στη στήλη αισθητικών βελτιώσεων!»

Το μότο του στην προεκλογική του καμπάνια ήταν το «Βαρέθηκα να ακούω, αυτό δεν γίνεται».

Ο Κωνσταντίνος Δέδες κατάγεται από το Καπανδρίτι και είναι μόνιμος κάτοικος του Θησείου. Σπούδασε Χειρουργός Οδοντίατρος και από το 2002 διατηρούσε το ιατρείο του στον Ωρωπό, ενώ τα τελευταία χρόνια δημιούργησε την οδοντιατρική κλινική Golden Smile στην Κηφισιά. Ενεργό μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αθηνών, έχει συμμετάσχει σε δεκάδες σεμινάρια και ημερίδες σε όλους τους τομείς της οδοντιατρικής. Αγαπάει τις τέχνες, τα ταξίδια και την ζωή στο κέντρο της πόλης. Η αφοσίωσή του στο επάγγελμα τον έκανε γρήγορα να ξεχωρίσει και έτσι έγινε ο άνθρωπος πίσω από πολλά διάσημα χαμόγελα.