Συγκροτήθηκε σε Σώμα το πρωί της Δευτέρας το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Περιφερειών, όπως προέκυψε από τις εκλογικές διαδικασίες της προηγούμενης εβδομάδας.
Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόσστολος Τζιτζικώστας, ενώ τη θέση του ταμία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας ανέλαβε ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Χρήστος Μιχαλάκης.
Υπενθυμίζεται ότι ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας σάρωσε στις πρόσφατες εκλογές για το ΔΣ της ΕΝΠΕ, καταγράφοντας 149 και καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στην πλειοψηφούσα παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα.
Ζωντανούς πνεύμονες πολιτισμού των κρητικών πόλεων και τους φάρους που κρατούν την ταυτότητα όρθια στους…
Νέες χρηματοδοτήσεις, που ξεπερνούν, συνολικά, τα 7 εκατομμύρια ευρώ, εξασφάλισε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για…
Δίχως τέλος φαίνεται ότι είναι για τους κτηνοτρόφους της Ηπείρου ο εφιάλτης της ευλογιάς, μετά…
Περαιτέρω κλυδωνισμούς, στη δημοτική Αρχή της Λειβαδιάς, που ήδη έχει απωλέσει δύο από τα στελέχη…
Στην υπογραφή δύο ακόμη σημαντικών Προγραμματικών Συμβάσεων για τη βελτίωση των αθλητικών υποδομών των Ιονίων…
Τους νέους αντιδημάρχους και εντεταλμένους συμβούλους του όρισε, με απόφασή του ο δήμαρχος Αγ. Βαρβάρας,…