Πα. Ιούλ 19th, 2024

Σάρωσε στις εκλογές της ΕΝΠΕ από το… νοσοκομείο

Οι εκλογές της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας ολοκληρώθηκαν με μεγάλο νικητή τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Ωστόσο, από την παράταξη του περιφερειάρχη Κεντρικής Ελλάδας ξεχώρισαν ορισμένες υποψηφιότητες οι οποίες σάρωσαν στη σταυροδοσία. Ένας από αυτούς είναι ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος, ο οποίος έλαβε 115 ψήφους, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση.

Βέβαια ο ίδιος με ανάρτησή του στο Facebook αφού ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για την εμπιστοσύνη τους αποκάλυψε ότι ο ίδιος δεν κατάφερε να παραστεί στη ΓΣ της ΕΝΠΕ, λόγω ενός προβλήματος υγείας που τον ταλαιπωρεί εδώ και μια εβδομάδα και τον κρατά στον θάλαμο του θεραπευτηρίου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του αντιπεριφερειάρχη:

«Καλημέρα!Έβδομη ημέρα μακριά από την καθημερινότητά μου και τους δικούς μου ανθρώπους, στον κρύο θάλαμο ενός θεραπευτηρίου εξαιτίας δικών μου λαθών και παραλείψεων(αφού πίστευα όπως όλοι μας ότι προέχουν άλλα από την υγεία μας), θεωρώ ότι ο δρόμος για την επιστροφή στο σπίτι αρχίζει και αχνοφαίνεται! Όμως έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες, παρακολούθησα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εκλογές ανάδειξης Διοικητικού Συμβουλίου στο ανώτερο συνδικαλιστικό όργανο των Περιφερειών, την ΕΝΠΕ, στίς οποίες ήμουν υποψήφιος για το ΔΣ. Χωρίς φυσική παρουσία αλλά με την στήριξη όλων των συναδέλφων της παράταξης ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ της ΠΚΜ, πήρα την(2η) δεύτερη θέση ανάμεσα σε δέκα συνυποψηφίους απ’όλη την Ελλάδα, συμβάλλοντας με την συμμετοχή μου στη μεγάλη νίκη της παράταξης ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ της οποίας ηγείται ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας! Ευχαριστώ από την καρδιά μου όλους του συναδέλφους σε όλη την Ελλάδα που αν και απόντα με επέλεξαν να τους εκπροσωπήσω στο 25μελες ΔΣ της ΕΝΠΕ αναγνωρίζοντας την πολύχρονη προσφορά μου στην Αυτοδιοίκηση! Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Α. Τζιτζικώστα για την ευκαιρία που μου έδωσε,και του εύχομαι συγχαρητήρια για την περήφανη νίκη του με 71% (αν και η ομάδα μας εδώ και χρόνια έχει συνηθίσει σε τέτοια ποσοστά) και υπόσχομαι ότι θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών του. Καλή συνέχεια σε όλους με ΥΓΕΙΑ!!!».