Για κατάληψη θέσης πάρκινγκ ΑμΕΑ στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, κατήγγειλε τον δήμαρχο Ήλιδας, Γιάννη Λυμπέρη, ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Παραπληγικών Νομού Ηλείας, Γιώργος Παπανικολόπουλος.
Ο δήμαρχος ισχυρίζεται πως είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του σε θέση που δεν εμπόδιζε, ενώ από την άλλη πλευρά ο Παπανικολάου κάλεσε την τροχαία και άνδρες της ΔΙΑΣ έκοψαν το σχετικό πρόστιμο.
Σύμφωνα με το patrisnews.com, ο κ. Παπανικολόπουλος καταγγέλλει πως ο κ. Λυμπέρης, όχι μόνο πάρκαρε σε θέση ΑΜΕΑ στο νοσοκομείο αλλά του επιτέθηκε και φραστικά. Όπως γνωστοποίησε, το Σωματείο Παραπληγικών Νομού Ηλείας, μετά το περιστατικό έκανε καταγγελία στο Ινστιτούτο του Ελσίνκι ενώ θα κινηθεί και νομικά κατά του δημάρχου Ήλιδας.
Με τη συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών, μαθητών και οικογενειών, γέμισε η πλατεία Κοραή στο κέντρο του…
Μία ακόμη σημαντική διάκριση απέσπασε η Περιφέρεια Αττικής, κατακτώντας για πρώτη φορά το Χρυσό Βραβείο…
Η σταθερή συμβολή και τη γενικότερη βοήθεια της ΕΕΤΑΑ στη στήριξη των δήμων, θέτοντας τις…
Αλλαγές στο πλαίσιο μετατάξεων και αποσπάσεων των μουσικών που υπηρετούν στους δήμους φέρνει με εγκύκλιό…
Στην επίλυση διαφορών, χωρίς πολυετείς διαδικασίες αποσκοπεί ο νέος Κώδικας Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών που θα…
Ειδικό ποσοστό εισαγωγής στα ΑΕΙ για μαθητές σε Μάνδρα και Μέγαρα αποφάσισε το Υπουργείο Παιδείας,…