ΠΑΡΑΔΗΜΟΤΙΚΑ

Πρώην δήμαρχος απείλησε να κόψει τις φλέβες του σε δημοτικό συμβούλιο

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε, το βράδυ της Παρασκευής, στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου, στο Δημαρχείο στον Αστακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopres.gr, ο πρώην δήμαρχος Αστακού, Παναγιώτης Στάικος, επικεφαλής σήμερα παράταξης της ελάσσονος αντιπολίτευσης, φέρεται πως ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος για το γεγονός ότι το διαχειριστής τοπικού blog δεν δημοσίευσε επιστολή του γι’αυτό και τον επέπληξε.

Ενώ η συνεδρίαση βρισκόταν προς το τέλος της, ο κ. Στάικος, άρχισε να φωνάζει όρθιος, μιλώντας για «αχάριστους» και να απειλεί να κόψει τις φλέβες του με ένα ξυράφι που είχε στα χέρια του. Φέρεται μάλιστα να είπε πως ήθελε με το αίμα του να γράψει τη λέξη «αξιοπρέπεια»!

Μάρτυρες υποστηρίζουν πως είχε μαζί του και ένα χειρουργικό νυστέρι, ενώ γενικά βρίσκονταν σε έξαλλη κατάσταση.

Μπροστά στο σοκαριστικό θέαμα, οι σύμβουλοι έσπευσαν προς το μέρος του προσπαθώντας να τον αφοπλίσουν και να τον ηρεμήσουν.

Ο πρώην δήμαρχος βρέθηκε στο δάπεδο και χρειάστηκε αρκετή ώρα για να ηρεμήσει.

Τελευταία άρθρα

Επτά δήμοι της Ηπείρου στο Πρόγραμμα Δημογραφικής Ανάπτυξης

Σημαντική εξέλιξη για την Ήπειρο και ιδιαίτερα για τον νομό Ιωαννίνων.

10 λεπτά ago

Ιός Δυτικού Νείλου: 39 Δήμοι της Αττικής με κρούσματα – Nέες περιοχές στον χάρτη

Σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκονται Δήμοι και Περιφέρειες σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς διευρύνεται ο χάρτης…

12 λεπτά ago

Περιοδεία Βρούτση στις Σέρρες – 16,5 εκ. ευρώ για αθλητικές υποδομές

Χρηματοδότηση-ορόσημο από την κυβέρνηση για το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών.

27 λεπτά ago

Ανοικτό στο κοινό το κολυμβητήριο Ναυπλίου

Διαβάστε για τις εργασίες που έγινες και όσες πρόκειται να γίνουν.

1 ώρα ago

Eπενδυτικό πρόγραμμα άνω των 80 εκ. ευρώ από την ΔΕΥΑ Κατερίνης

Σ. Οφείδης: "Αλλάζουμε άρδην το σύνολο των υποδομών ύδρευσης και αποχέτευσης του Δήμου Κατερίνης".

2 ώρες ago

Πάργα: Στολίδι το Δημοτικό Σχολείο Μεσοποτάμου

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης και καλλωπισμού.

2 ώρες ago