Δεκάδες σάκοι ιματισμού και κλινοσκεπασμάτων μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Μεταναστών της ΒΙΑΛ στη Χίο, τα οποία φυλάσσονταν μέχρι σήμερα στο Δήμο Οινουσσών.
Τα πράγματα αυτά βρίσκονταν σε απραξία και φθορά από το 2015, στοιβαγμένα σε αποθήκες του Δήμου, ενώ οι ανάγκες στη ΒΙΑΛ συνεχώς αυξάνονται καθώς αυξάνονται καθημερινά οι μεταναστευτικές ροές στα νησιά αυτά.
Η νέα Δημοτική Αρχή των Οινουσσών κατανοώντας τις ανάγκες τα μετέφερε στη Χίο με το πλοίο Οινούσαι ΙΙΙ.
Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Δήμαρχος Οινουσσών Γιώργος Δανιήλ, αναφέρει:
«Καλημέρα στη συντροφιά μας. Επιστρέψαμε στο Κέντρο Υποδοχής/ΒΙΑΛ δεκάδες σάκους ιματισμού/κλινοσκεπασμάτων, που βρίσκονταν από το 2015 σε αποθήκη του Δήμου μας. Ευχαριστούμε το ΟΙΝΟΥΣΣΑΙ ΙΙΙ και τον ΣΦΟ για τη συνδρομή τους».
Με επτά αλλαγές που προέκυψαν έπειτα από τη διαδικασία της διαβούλευσης προχώρησε προς την τελική…
Την υποδέχτηκε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.
Ο Δήμος Ορχομενού παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων για επανεγγραφές και νέες εγγραφές νηπίων στους…
Από την Τετάρτη 1 Ιουλίου έως και τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, μαθητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού…
Παραχωρήθηκαν δωρεάν από την εταιρεία R Energy 1.
Λ. Μενδώνη: «Η προστασία και η ανάδειξη των σπουδαίων ιστορικών τεκμηρίων είναι προϋποθέσεις της βιώσιμης…