Στο γραφείο του προέδρου της Βουλής και βουλευτή της ΝΔ Κώστα Τασούλα διορίστηκε ως μετακλητός υπάλληλος ο Παναγιώτης Ρήγας, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από το 1974.
Ο κ. Ρήγας διετέλεσε νομάρχης Κυκλάδων το 1994 και το 1998, ενώ το 2002 εξελέγη νομαρχιακός σύμβουλος Κυκλάδων. Το 2004 εξελέγη βουλευτής Κυκλάδων με το ΠΑΣΟΚ, και επανεξελέγη το 2007 και το 2009.
Μάλιστα, έχει διατελέσει υφυπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας επί των ημερών διακυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, το 2010.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Ρήγας στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές είχε δοκιμάσει την τύχη του ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Μυκόνου στο πλευρό του Βερώνη, αμφότεροι αποτύχοντες.
Πρόσκληση 9 εκατ. ευρώ και έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης
Μέγαρα, 19 & 20 Οκτωβρίου 2026
Η Θεσσαλονίκη δίνει χώρο, φωνή και πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα γενιά.
Η παράταση κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ελέγχων και την καταγραφή των ζημιών…
Η πρόληψη και η φροντίδα της υγείας μας είναι υπόθεση όλων.