ΠΑΡΑΔΗΜΟΤΙΚΑ

Απολογισμός Χαρδαλιά στο Ωδείο Αθηνών για τους 30 μήνες διοίκησης στην Περιφέρεια Αττικής

Τον απολογισμό των πρώτων 30 μηνών διοίκησης στην Περιφέρεια Αττικής παρουσιάζει ο Περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουλίου, στις 18:30, στο Ωδείο Αθηνών.

Με κεντρικό σύνθημα «Απολογισμός Ευθύνης στους Πολίτες της Αττικής», ο Περιφερειάρχης Αττικής παρουσιάζει το έργο που έχει υλοποιηθεί μέχρι σήμερα, αλλά και τις βασικές παρεμβάσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με την πρόσκληση, στο επίκεντρο της εκδήλωσης θα βρεθούν οι «50+1 παρεμβάσεις» και τα «300+1 έργα», τα οποία αφορούν κρίσιμους τομείς της καθημερινότητας, των υποδομών, της πολιτικής προστασίας, της ανάπτυξης και της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Η εκδήλωση αναμένεται να αποτελέσει έναν συνολικό απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας της περιφερειακής αρχής, αλλά και ένα στίγμα για τις προτεραιότητες της επόμενης περιόδου.

Τελευταία άρθρα

Δήμος Αρταίων: Αναμόρφωση προϋπολογισμού με νέες χρηματοδοτήσεις 6 εκ. ευρώ

Το συνολικό ύψος των νέων χρηματοδοτήσεων που εντάσσονται στον προϋπολογισμό προσεγγίζει τα 6 εκατ. ευρώ.

6 λεπτά ago

Βριλήσσια: Ξεκίνησαν οι αναταράξεις από τον νέο Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Δήλωση του Δημάρχου Βριλησσίων για την αλλαγή στην Αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας.

30 λεπτά ago

Σύσκεψη Κουρέτα με τους Δημάρχους των Σποράδων για έργα

Στο επίκεντρο οι Ολοκληρωμένες Χωρικές Επεμβάσεις Β. Σποράδων και τα έργα του ΕΣΠΑ.

57 λεπτά ago

Ολοκληρώθηκε η ανάπλαση του στίβου στα Καλύβια

O ανακαινισμένος στίβος στα Καλύβια άνοιξε τις πόρτες του για να υποδεχθεί τους αθλητές της…

1 ώρα ago

Κωνσταντάτος: Ενωμένοι απέναντι στις φωτιές – Κάνουμε το καθήκον μας εντός και εκτός Δήμου

Στην ουσιαστική συμβολή της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, τόσο…

1 ώρα ago

Σαμοθράκη: Αποκατάσταση Υποδομών του Ιερού των Μεγάλων Θεών

Το έργο εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «Ανατολική Μακεδονία και Θράκη 2021-2027» με συνολικό προϋπολογισμό 2.504.700 ευρώ.

2 ώρες ago