ΠΑΡΑΔΗΜΟΤΙΚΑ

Νότιο Αιγαίο: Πάνω από 724 εκατ. views η ψηφιακή τουριστική προβολή το 2025

Στοιχεία έδωσε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, μέσα από την ανάρτησή του για τον απολογισμό και τη στρατηγική της Περιφέρειας στον τομέα της τουριστικής προβολής.

Όπως επισημαίνει, «οι πολίτες θέλουν να ξέρουν και εμείς θέλουμε πολίτες που ξέρουν», ξεκαθαρίζοντας ότι «ο απολογισμός δεν είναι τυπική διαδικασία. Είναι δέσμευση διαφάνειας», με στόχο «να δείχνουμε τι κάναμε, πού στοχεύσαμε και τι πετύχαμε» και πάνω σε αυτή τη βάση «να σχεδιάζουμε το επόμενο βήμα – ακόμη πιο στοχευμένα, ακόμη πιο αποτελεσματικά».

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στη στρατηγική στροφή της Περιφέρειας προς το ψηφιακό περιβάλλον, καθώς «στις δράσεις τουριστικής προβολής κάναμε μια μεγάλη στροφή πριν από κάποια χρόνια και αντικαταστήσαμε τις εκθέσεις με το ψηφιακό περιβάλλον», μια επιλογή για την οποία, όπως σημειώνει, «σήμερα αισθανόμαστε απόλυτα δικαιωμένοι».

Τα στοιχεία του 2025 είναι ενδεικτικά: «138 διαφημιστικές δράσεις, στις 32 μεγαλύτερες στον κόσμο πλατφόρμες, στοχευμένα σε 18 χώρες», που πέτυχαν «724.054.967 views». Όπως υπογραμμίζει, «η τουριστική προβολή δεν είναι σύνθημα, αλλά σχέδιο, στόχευση και μετρήσιμο αποτέλεσμα», με τα νησιά «να πρωταγωνιστούν εκεί που λαμβάνονται οι αποφάσεις: στις οθόνες».

Τελευταία άρθρα

ATTICA ROOTS FESTIVAL: Ο Omar Faruk Tekbilek στο Ζάππειο για μια μοναδική μυσταγωγική συναυλία

Το Attica Roots Festival, ο μεγάλος πολιτιστικός θεσμός της Περιφέρειας Αττικής, συνεχίζει τις καλοκαιρινές του…

55 λεπτά ago

Το πρόβλημα υγείας που δημοσιοποίησε η Δήμαρχος Πεντέλης Νατάσσα Κοσμοπούλου

Σε προγραμματισμένη ιατρική επέμβαση θα υποβληθεί το προσεχές διάστημα η Δήμαρχος Πεντέλης, Νατάσσα Κοσμοπούλου, όπως…

1 ώρα ago

Στην Καλαμάτα το ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ

Το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα από τις 5 έως τις…

3 ώρες ago

O Δήμος Αθηναίων στέκεται ενεργά δίπλα στους κατοίκους της Κυψέλης

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων ζήτησε την άμεση λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την ασφάλεια…

3 ώρες ago

Αναβάθμιση της Καραολή & Δημητρίου από τον Δήμο Πειραιά

Σε εξέλιξη εκτεταμένη ασφαλτόστρωση σε μία από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας.

3 ώρες ago

To ιστορικό Ξενία Καλαμπάκας ξαναήρθε στο φως

Ο δήμος Μετεώρων πραγματοποίησε εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού γύρω από το Ξενία Καλαμπάκας.

3 ώρες ago