ΠΑΡΑΔΗΜΟΤΙΚΑ

Νίκος Χαρδαλιάς: «Στα 57 να παλεύεις κάθε μέρα για να είσαι χρήσιμος» – Το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής για τα γενέθλιά του

Τα 57 του χρόνια συμπλήρωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, και με αφορμή τα γενέθλιά του προχώρησε σε μια προσωπική, αλλά και βαθιά στοχαστική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κ. Χαρδαλιάς, με λόγο ειλικρινή και ανθρώπινο, έκανε έναν απολογισμό της πορείας του, αναφερόμενος στις προτεραιότητες, τις προκλήσεις και τις ευθύνες που συνοδεύουν την καθημερινότητά του.

«Στα 57, τα έχεις μάθει όλα», γράφει χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως έχει μάθει «να ιεραρχεί προτεραιότητες, να παίρνει άμεσες αποφάσεις και να έχει κάθε μέρα λόγο, αιτία και –πάνω απ’ όλα– στόχο».

Ο Περιφερειάρχης κάνει λόγο για έναν ακόμη «ξεχωριστό χρόνο», γεμάτο ευθύνη και μάχη, «στα εύκολα, στα δύσκολα, στα ανείπωτα, στις γειτονιές της Αττικής». Υπογραμμίζει πως η αγάπη και η στήριξη των πολιτών αποτελούν τη «μυστική, καθημερινή κινητήρια δύναμη» του έργου του, δίνοντάς του κουράγιο να συνεχίζει με αξιοπρέπεια και αφοσίωση.

«Να παλεύω για να είμαι κάθε μέρα χρήσιμος», σημειώνει, περιγράφοντας αυτό ως την απόλυτη προτεραιότητά του στη ζωή – «χρήσιμος στις οικογένειές μας, στους συνανθρώπους μας, στην κοινωνία, στην Πατρίδα μας».

Κλείνοντας την ανάρτησή του, ο κ. Χαρδαλιάς ευχαρίστησε θερμά όσους έσπευσαν να του ευχηθούν:
«Από χθες το βράδυ, τα μηνύματα και οι ευχές σας κάνουν για άλλη μια φορά τη σημερινή μου μέρα ξεχωριστή, όμορφη και μαγική. Σας ευχαριστώ!»

Τελευταία άρθρα

Θεσσαλονίκη: Τριήμερο «Πολυγεγονός», 17 με 19 Ιουνίου, στο Δημαρχείο

Η διοργάνωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Δημοτικής Πρωτοβουλίας για μια πολυεπίπεδη και συμμετοχική πολιτική για…

2 λεπτά ago

Έργα 10,7 εκατ. ευρώ για καθαρό και επαρκές πόσιμο νερό στον Δήμο Σερρών

Το έργο θα χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέσω του ΕΣΠΑ.

12 λεπτά ago

Τρίπολη: Ενισχύεται η οδική ασφάλεια σε κεντρικούς άξονες της πόλης

Οι εργασίες θα υλοποιηθούν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

27 λεπτά ago

Καλαμάτα: Αναβάθμιση της παιδικής χαράς στο αναψυκτήριο

Η κάλυψη της δαπάνης θα γίνει από δωρεά της ΔΕΗ, στο πλαίσιο προγράμματος κοινωνικής ευθύνης…

43 λεπτά ago

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση των Δήμων ζητά η Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας

Μετά από πρόταση και εισήγηση του Δημάρχου Δελφών, Παναγιώτη Ταγκαλή.

17 ώρες ago

Χαρδαλιάς: Το Πεδίον του Άρεως μετατρέπεται σε σημείο συνάντησης μουσικής και πολιτισμού

Με ελεύθερη είσοδο και τη συμμετοχή περισσότερων από 60 DJs, μουσικών παραγωγών και καλλιτεχνών από…

17 ώρες ago