Η Καθαρά Δευτέρα πλησιάζει και οι καταναλωτές έχουν ήδη βγει σε αναζήτηση των πιο προσιτών τιμών για το σαρακοστιανό τραπέζι. Ωστόσο, παρά την προσπάθεια των ιχθυοπωλών να κρατήσουν τις τιμές όσο γίνεται πιο προσιτές, το αποτέλεσμα είναι να παραμένει υψηλό το κόστος, όπως και τα προηγούμενα χρόνια.
Ο πρόεδρος της ιχθυαγοράς Βαρβακείου, Βασίλης Σίμος, ανέφερε στο Mega: «Ο κόσμος ξεκινά σιγά-σιγά την έρευνα αγοράς, συγκρίνει τιμές και ψάχνει την καλύτερη επιλογή, γιατί η οικονομική πίεση είναι εμφανής».
Ενδεικτικά, οι τιμές των θαλασσινών διαμορφώνονται ως εξής:
Οι καταναλωτές παραμένουν επιφυλακτικοί και δηλώνουν πως οι αγορές τους θα είναι μετρημένες, με βασικό κριτήριο την τιμή. «Ψάχνουμε εξονυχιστικά τις τιμές και όπου βρούμε καλύτερη προσφορά, επιλέγουμε», σχολίασε πελάτης.
Οι κλασικές γεύσεις, όπως βανίλια, αμύγδαλο και κακάο, διατηρούν την τιμή τους περίπου στα 11,80 ευρώ το κιλό, ενώ οι πιο ιδιαίτερες εκδοχές, όπως με κουβερτούρα και κράνμπερι, φτάνουν τα 12,80 ευρώ.
Η Βαρβάκειος Αγορά θα παραμείνει ανοιχτή καθημερινά μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα, δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να κάνουν τις τελευταίες τους αγορές.
Ο σεισμολόγος, Γεράσιμος Παπαδόπουλος, προχώρησε σε εκτίμηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά το σεισμό στη…
Οι ωφελούμενοι είχαν τη δυνατότητα να ενισχύσουν τις γνωστικές τους λειτουργίες μέσα από στοχευμένες και…
«Ανάσα» για μια περιοχή που τα τελευταία χρόνια είχε μείνει πίσω, χαρακτηρίζει ο Δήμαρχος το…
Αυτοψία στην Υπερυψωμένη Ταχεία Λεωφόρο Περιφερειακής Θεσσαλονίκης (flyover).
Η δράση συμβάλλει στην αποτροπή της ρύπανσης του εδάφους και των υδάτινων πόρων.
Ένα νέο, πράσινο κεφάλαιο ανοίγει στον Ελαιώνα.