Πα. Απρ 19th, 2024

Το εκλογικό του κέντρο στην Αρεόπολη εγκανίασε ο Πέτρος Ανδρεάκος

Μήνυμα για «Μια νέα ισχυρή εντολή συνέχειας του έργου και της αλήθειας που αλλάζουν και αναβαθμίζουν την Μάνη μας» έστειλε ο Δήμαρχος Πέτρος Ν. Ανδρεάκος μαζί με το πλήθος κόσμου που συμμετείχε σε μια εντυπωσιακή ανοιχτή συγκέντρωση στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του δημοτικού συνδυασμού «Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α» Μανιάτικος Προοδευτικός Συνδυασμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Αρεόπολη.

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου Αρεόπολης έρχονται να προστεθούν στην επιτυχημένη εκδήλωση των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου Γυθείου.

Στη συγκέντρωση έγινε παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων όλων των Δημοτικών Ενοτήτων και της Κοινότητας Γυθείου του Δήμου Ανατολικής Μάνης. «Ένα ψηφοδέλτιο με εμπειρία, ανανεωτικό πνεύμα, δίψα για προσφορά και αγάπη για το τόπο μας», όπως το χαρακτήρισε ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος.

«Είμαστε μια ομάδα δυνατή. Είμαστε έτοιμοι για την νέα μεγάλη νίκη. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε. Μαζί πετύχαμε πολλά! Μαζί συνεχίζουμε!», ήταν η χαρακτηριστική φράση με την οποία έκλεισε την ομιλία του ο Πέτρος Ν. Ανδρεάκος, μέσα σε παρατεταμένο χειροκρότημα.

Τα μηνύματα νίκης και ανανέωσης της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του Πέτρου Ανδρεάκου έρχονται να προστεθούν μετά και την σημερινή τελετή εγκαινίων με τον κόσμο παρόλο το δύσκολο της ημέρας (Δευτέρα του Πάσχα και ΑγΓεωργίου) να δίνει βροντερό παρόν.