Πα. Απρ 26th, 2024

Παρουσίασε τον συνδυασμό της «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια» η Χάιδω Παναγιωτοπούλου

Τον συνδυασμό της «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια» εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, παρουσίασε στην κατάμεστη αίθουσα του “Cinelux” στα Φιλιατρά, η υποψήφια δήμαρχος Χάιδω Παναγιωτοπούλου.

Την επίσημη πρώτη της υποψήφιας δημάρχου Τριφυλίας τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος πολιτών, αλλά και τοπικά στελέχη της ΝΔ, που όπως έχει αποφασιστεί από τα τοπικά όργανα  θα αγκαλιάσουν όλες τις υποψηφιότητες που προέρχονται από το «γαλάζιο στρατόπεδο».

Με την προβολή ενός ολιγόλεπτου βίντεο παρουσίασε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής στην καθημερινότητά τους, τις παθογένειες του δήμου Τριφυλίας και παράλληλα τις ομορφιές και τα πλεονεκτήματα που διαθέτει η περιοχή.

Αναφορικά με τους υποψηφίους που θα απαρτίσουν το ψηφοδέλτιό της η ίδια τόνισε ότι πρόκειται για πρόσωπα που έχουν διαγράψει αξιόλογοι πορεία στον επαγγελματικό στίβο, με έρεισμα στη τοπική κοινωνία και γνώμονα την ανάπτυξη και την ανάδειξη του δήμου Τριφυλίας, ενώ προανήγγειλε την ανακοίνωση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων μέσα στις επόμενες ημέρες.

Υπογράμμισε τις επτά γενικές αρχές που διέπουν την δημοτική της παράταξη και πιο συγκεκριμένα: όρεξη για δουλειά, καθημερινή παρουσία δίπλα στον πολίτη, διάλογος και συνεργασία με τους συλλόγους και τους ιδιώτες, σχέδιο-θέσεις-προτάσεις, ομαδικότητα, οργάνωση, αποτελεσματικότητα.

Οι 14 βασικές θέσεις που αποτελούν δεσμεύσεις και στόχους, όπως σημείωσε, είναι:«Ο πολιτισμός, που μας λείπει, στην καθημερινότητα. Οι ζωντανές πόλεις και χωριά. Οι σύγχρονες πόλεις. Η πόλη που απαντάει στις ανάγκες όλων. Η Τριφυλία να γίνει επενδυτικός προορισμός. Η τουριστική ανάπτυξη. Η ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής και της κτηνοτροφίας. Η επίθεση πολιτισμού. Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός. Η νέα φιλοσοφία διοίκησης. Η πόλη ανήκει στην πόλη. Η διεκδίκηση πόρων και έργα υποδομών. Τα λιμάνια μας ανήκουν στον δήμο μας».