Πε. Απρ 18th, 2024

Υποψήφιος για τον δήμο Τριφυλίας ο Παναγιώτης Τσίγγανος – «Πονοκέφαλος» για τον Κατσίβελα

Νέος «πονοκέφαλος» για τον δήμαρχο Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα, η ανακοίνωση υποψηφιότητας για τον δήμο Τριφυλίας του αντιδημάρχου Παναγιώτη Τσίγγανου, συμπληρώνοντας σιγά σιγά το «παζλ» των υποψηφίων για τον μεσσηνιακό δήμο.

Ο Παναγιώτης Τσίγγανος, ο οποίος εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος στον δήμο τα τελευταία 14 χρόνια, λίγο πριν την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τον δημαρχιακό θώκο Τριφυλίας υπέβαλλε εγγράφως την παραίτησή του από αντιδήμαρχος Τριφυλίας.

Στην επιστολή του προς τον δήμαρχο Τριφυλίας, Παναγιώτη Κατσίβελα τον ενημερώνει για την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για το αξίωμα του δημάρχου σημειώνοντας ότι η εκλογή του επί δεκατέσσερα χρόνια στη θέση του πρώτου δημοτικού συμβούλου Τριφυλίας, που του έκαναν την τιμή να τον κατατάξουν οι συμπολίτες τους, του δίδει τη γνώση και την εμπειρία να θέσει εαυτόν στην κρίση των συμπολιτών τους. Αυτονόητα, αναφέρει, θέτει στη διάθεση του δημάρχου την παραίτησή του από αντιδήμαρχος, συμπληρώνοντας την επίσης αυτονόητη παραμονή του στη δημοτική ομάδα μέχρι τη λήξη της θητείας στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. Τριφυλίας.