Σα. Απρ 27th, 2024

Με ιδιαίτερη δυναμική η υποψηφιότητα της Πέγκυς Νίκα – Παναγάκου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Με την περιφερειακή ενότητα Μεσσηνίας να αποτελεί το «ισχυρό χαρτί» του απερχόμενου δημάρχου Καλαμάτας και υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η συγκρότησηση του ψηφοδελτίου της περιφερειακής παράταξης «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» για την Μεσσηνία εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Σημαντική ενίσχυση για την παρουσία του «εκλεκτού» της ΝΔ για την Πελοπόννησο, αποτελεί η ένταξη της επιχειρηματία Πέγκυς Νίκα – Παναγάκου, η οποία θα κατέλθει ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Μεσσηνίας στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές, δημιουργώντας τις καλύτερες πρϋποθέσεις για την «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο».

Η κα Νίκα – Παναγάκου εμπλέκεται για πρώτη φορά στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αναφέροντας ότι οι λόγοι που την οδήγησαν στην απόφασή να είναι υποψήφια στις επεικείμενες εκλογές, είναι η πάγια πεποίθησή της στη συνολική κοινωνική εύθυνη και η εκτίμηση που τρέφει στο πρόσωπο του επικεφαλής της παράταξης Παναγιώτη Νίκα, τον οποίο θεωρεί επιτυχημένο και έντιμο στέλεχος της Αυτοδιοίκησης.

Η ίδια ζητά την στήριξη των συμπολιτών της σε αυτή την προσπάθεια, τονίζοντας την δέσμευσή της απέναντι στους μεσσήνιους ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια με στόχο την ανάδειξη και την ανάπτυξη του Νομού και της της περιφέρειας Πελοποννήσου εν γένει.

Αξιοσημείωτο είναι ότι παρότι πρόκειται για την πρώτη “επαφή” της κας Νίκα – Παναγάκου με τα κοινά, αποτελεί ένα ιδιαίτερα δημοφιλές πρόσωπο με ισχυρό έρεισμα στην τοπική κοινωνία, διαγράφοντας αξιόλογη επαγγελματική πορεία στον τουριστικό και τον αγροτικό τομέα. Κάτοικοι και παράγοντες της περιοχής εκφράζουν την βεβαιότητα ότι είναι ένα φρέσκο πρόσωπο με καινοτόμες ιδέες και κυρίως διάθεση να προσφέρει για το καλό του τόπου.