Πε. Μαρ 28th, 2024

Νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε η Χριστιάννα Καλογήρου για την ΠΕ Λέσβου

Ο συνδυασμός «Εμείς για το Αιγαίο» με επικεφαλής τη Χριστιάνα Καλογήρου, ανακοινώνει τους εξής υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους για την Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου:

Βαλάση Φάνια. Ηθοποιός και σκηνοθέτης. Γεννήθηκε το 1981. Ζει και δραστηριοποιείται στη Μυτιλήνη. Απόφοιτος της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Τζένη Καρέζη». Κατέχει πιστοποιημένο πτυχίο από το Υπουργείο Πολιτισμού και είναι μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα του Παιδικού Θεάτρου. Είναι πρόεδρος της θεατρικής ομάδας «πασπARTου» που δραστηριοποιείται στη Λέσβο και είναι μέλος του Σωματείου Θεατρικών Ομάδων Λέσβου «Θέσις». Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου Γονέων και Κηδεμόνων του Τρίτου Δημοτικού Σχολείου Μυτιλήνης.

Καραντώνης Μιχάλης. Αλιέας. Γεννήθηκε το 1960 στους Πύργους Περάματος Λέσβου. Από το 1982 ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκησης Α’ και Β΄ Βαθμού. Διετέλεσε μεταξύ άλλων Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Γέρας. Είναι πρόεδρος του Αλιευτικού Συνεταιρισμού Μέσης Αλιείας Νομού Λέσβου.

Παπιομύτη Αθανασία (Νάνσυ). Δικηγόρος. Γεννήθηκε το 1972, ζει και δραστηριοποιείται στη Μυτιλήνη, όπου διατηρεί δικηγορικό γραφείο. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης από το 1999. Έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό, με πανελλήνια διάκριση στην κωπηλασία.