Πα. Απρ 26th, 2024

Ασταμάτητος ο Γιάννης Πλακιωτάκης «οργώνει» το Λασίθι (Εικόνες)

Με κεντρικό σύνθημα «Δύναμή μου το Λασίθι», ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης «οργώνει» με περιοδείες κάθε γωνιά του κρητικού νομού, εν όψει των επικείμενων εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών για την εκλογική περιφέρεια Λασιθίου είναι ένα σημαντικό στοίχημα το οποίο κέρδισε η Πειραιώς, καθώς η ΝΔ απέσπασε ποσοστό της τάξεως  του 30,04% αφήνοντας πίσω τον ΣΥΡΙΖΑ και βάφοντας τον νομό της Κρήτης μπλε. Καθοριστικό ρόλο σε αυτή την επιτυχία της ΝΔ διαδραμάτισε ο πρώτος βουλευτής του κόμματος, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος με τις παρεμβάσεις του εξασφάλισε την ενότητα της παράταξης και την εκλογική ετοιμότητα του μηχανισμού της ΝΔ μπροστά στις κάλπες.

 

Ανάλογη δυναμική αναπτύσσει ο υποψήφιος βουλευτής Λασιθίου στο δρόμο προς τις εθνικές κάλπες, καθώς πραγματοποιεί συνεχείς περιοδείες στον νομό, προκειμένου να προωθήσει τις θέσεις και το κυβερνητικό σχέδιο του κόμματος για την επόμενη ημέρα.

Καβούσι, Πισοκέφαλο, Αχλάδια, Κάτω Χωριό, Σκοπή, Μάλλες και Σταυροχώροι είναι κάποιοι από τους σταθμούς στο οδοιπορικό του Γιάννη Πλακιωτάκη στον νομό Λασιθίου. Στο πλευρό των συμπατριωτών του, αφουγκράζεται τις ανάγκες και τις ανησυχίες τους για την καθημερινότητα.

Με συνεχείς επισκέψεις στις δημόσιες υπηρεσίες προωθώντας τις θέσεις της ΝΔ για εξάλειψη της γραφειοκρατίας, και συναντήσεις και επαφές με τοπικούς επαγγελματικούς φορείς τονίζοντας την προτεραιότητα που δίνει η ΝΔ στην επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη, ο Γιάννης Πλακιωτάκης ενημερώνεται απευθείας από τους κατοίκους του νησιού για τα προβλήματα που ταλανίζουν την καθημερινότητά τους.