Κυ. Απρ 21st, 2024

Κικίλιας και Ζαχαράκη έστειλαν μήνυμα νίκης από τα Φάρσαλα

Με την παρουσία του Βουλευτή της Α΄ Αθηνών της Ν.Δ. κ. Βασίλης Κικίλιας και της αναπλ. Εκπρ. Τύπου της Ν.Δ. κα Σοφία Ζαχαράκη, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (07/12), η ετήσια χοροεσπερίδα της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Φαρσάλων, στο Κτήμα ΑΙΓΛΗ, υπό την αιγίδα της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας, παρουσία φίλων και μελών του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Αρχικά οι δυο προσκεκλημένοι με την συνοδεία του προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας κ. Χρ. Καπετάνου, επισκέφθηκαν τα γραφεία της τοπικής ΔΗΜΤΟ, στο κέντρο της πόλης, όπου τους υποδέχθηκε η πρόεδρος κ. Μαργαρίτα Γκότη, καθώς και άλλα μέλη της τοπικής οργάνωσης.

Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Σοφία Ζαχαράκη, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι: “Επισκέπτομαι για ακόμη μία φορά τη Λάρισα σε μία δυσχερέστερη περίοδο για τη χώρα όπου πλήττεται η οικονομία και η εξωτερική πολιτική όπως το Μακεδονικό και την πρόσφατη “Συμφωνία των Πρεσπών” όπου η ελληνική κυβέρνηση παρατηρεί ως θεατής. Εμείς βρισκόμαστε ήδη σε εκλογική περίοδο και είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή για εκλογές ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυρ.Μητσοτάκης έχει κάνει 115 ομιλίες στην επικράτειά προχωράμε μπροστά με το νέο πρόγραμμα μας και είμαστε έτοιμοι για την επομένη των εκλογών”.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Κικίλιας επισήμανε ότι με το νέο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας θα σταθούμε δίπλα στους πολίτες και σε όλα τα προβλήματα που τους βασανίζουν όπως το προσφυγικό, το μεταναστευτικό, την εξωτερική πολιτική και την απαράδεκτη συμφωνία των Πρεσπών την εσωτερική ασφάλεια της γειτονιάς τη φυγή των νέων στο εξωτερικό, τη μείωση της φορολογίας την αύξηση των θέσεων εργασίας των επενδύσεων την αγροτική παραγωγή, θέματα με τα οποία δεν ασχολείται σήμερα η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. Μαζί προχωράμε την Ελλάδα μπροστά”.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν οι τρεις βουλευτές του νομού Λάρισας και Μάξιμος Χαρακόπουλος, Χρήστος Κέλλας και Γιώργος Κατσαντώνης ενώ στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης π.ε.ο. Λάρισας κ. Δημήτρης Παπαδημόπουλος ο Αντιπεριφερειάρχης αγροτικού τομέα κ Γεώργιος Λαδόπουλος ο δήμαρχος Ελασσόνας κ Νίκος Ευαγγέλου και πλήθος κόσμου.

Πηγή: ifarsala.gr