Τε. Απρ 24th, 2024

Ο Νίκος Γάτσας υποψήφιος δήμαρχος Ελασσόνας

Με επίσημη ανακοίνωση της δημοτικής ομάδας και της εκλογικής επιτροπής, η παράταξη «Δήμος Ελασσόνας – Ολύμπου Πολιτεία» στηρίζει ομόφωνα την υποψηφιότητα του δικηγόρου και δημοτικού συμβούλου Νίκου Γάτσα για τον δήμο Ελασσόνας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι λόγοι που οδήγησαν στην στήριξη στο πρόσωπο του Νίκου Γάτσα είναι η καθολική εκλογή του ως επικεφαλής από τα μέλη του συνδυασμού «Δήμος Ελασσόνας – Ολύμπου Πολιτεία» αλλά και η ευρεία αποδοχή και εκτίμηση που χαίρει από τα μέλη της τοπικής κοινωνίας της Ελασσόνας.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Μετά από σειρά διαβουλεύσεων και εποικοδομητικών συζητήσεων με αυτοδιοικητικές κινήσεις και ανεξάρτητες προσωπικότητες, τα μέλη της δημοτικής ομάδας και της εκλογικής επιτροπής του συνδυασμού «Δήμος Ελασσόνας – Ολύμπου Πολιτεία» συνεδριάσαμε από κοινού την περασμένη Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 στην Ελασσόνα και, αφού αξιολογήσαμε την νέα διαμορφωθείσα κατάσταση, αποφασίσαμε ομόφωνα να υποστηρίξουμε ως υποψήφιο δήμαρχο Ελασσόνας τον επικεφαλής του συνδυασμού μας, δικηγόρο και δημοτικό σύμβουλο, Νίκο Γάτσα, αναθέτοντάς του παράλληλα την ευθύνη να συγκροτήσει το νέο εκλογικό συνδυασμό και να οργανώσει τις ομάδες υποστήριξης του εκλογικού αγώνα.

Η επιλογή μας στο πρόσωπο του Ν. Γάτσα βασίστηκε τόσο στην καθολική στήριξη από τα μέλη του συνδυασμού, όπως εκφράστηκε κατά την πρόσφατη εκλογή του ως επικεφαλής, όσο και στην ευρύτατη αποδοχή του από την τοπική κοινωνία του Δήμου μας.

Η υποψηφιότητα του Ν. Γάτσα συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που τον καθιστούν επιλογή νίκης και προοπτικής για το Δήμο Ελασσόνας. Είναι πρόσωπο νέο, έμπειρο, δυναμικό. Έχει υπηρετήσει από το 2010 μέχρι σήμερα σε θέσεις ευθύνης στο Δήμο Ελασσόνας, ως αντιδήμαρχος, αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Η κοινωνική και εθελοντική του προσφορά αναγνωρίζεται τόσο στο χώρο της συλλογικής δράσης, τον οποίο υπηρετεί από το 2004, όσο και στον επαγγελματικό στίβο, ασκώντας το επάγγελμα του δικηγόρου από το 2002. Είναι υπέρμαχος της ελευθερίας, της δημοκρατίας και του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.»