Πα. Μαρ 29th, 2024

Δε θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στα Φάρσαλα ο Χρήστος Καπετάνος

Δήλωση με την οποία ανακοινώνει την πρόθεσή του να μην είναι υποψήφιος για το δήμο Φαρσάλων στις επόμενες εκλογές, έκανε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας, Χρήστος Καπετάνος.

Δείτε ολόκληρη τη δήλωση:

“Η απόφαση μου να είμαι υποψήφιος δήμαρχος Φαρσάλων στις προηγούμενες  αυτοδιοικητικές εκλογές, ήταν μια απόφαση ευθύνης για να αλλάξουμε τα Φάρσαλα και τα χωριά της επαρχίας μας.

Οι δημότες των Φαρσάλων αποφάσισαν τότε διαφορετικά, αφού καταγράψαμε στον δεύτερο γύρο ένα ποσοστό 49%, χάνοντας για λίγους σταυρούς στο τελευταίο εκλογικό τμήμα, αποτέλεσμα που βεβαίως το σεβάστηκα και συνεχάρην τους τότε εκλεγέντες.

Σήμερα καιπαρά το εξαιρετικά ευνοϊκό τοπικό πολιτικό κλίμα στα Φάρσαλα, με βαθύ συναίσθημα ευθύνης που εδράζεται στην πεποίθηση μου, ότι όποιος ασχολείται με τα κοινά πρέπει να ολοκληρώνει το έργο του και σεβόμενος τη νωπή εντολή που μου εδόθη τον περασμένο Μάιο, ενημέρωσα εγκαίρως τα εκλεγμένα στελέχη της δημοτικής μου παράταξης, για την απόφασή μου να μην είμαι εκ νέου υποψήφιος για το αξίωμα του Δημάρχου Φαρσάλων.

Δεν προτίθεμαι να προβώ σε διαδικασίες εκλογής επικεφαλής της δημοτικής μας παράταξης. Όλοι μαζί -εντός και εκτός δημοτικής παράταξης- εργαζόμαστε ήδη για να επιλεγεί ΈΝΑ πρόσωπο που θα δημιουργήσει το στέρεο υπόβαθρο ΝΙΚΗΣστις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Θέλω να ευχαριστήσω, όλα τα στελέχη της δημοτικής μας παράταξης, εκλεγμένα και μη, όλους τους συνεργάτες μου και όλους τους δημότες των Φαρσάλων, για την εμπιστοσύνη που με περιέβαλαν όλα αυτά τα χρόνια. Να είναι σίγουροι, ότι παρόλο που ένας κύκλος κλείνει, η κοινή πορεία συνεχίζεται.

Η δική μου συνεισφορά εφεξής, είναι να συμβάλλω ως εγγυητής της ενότητας με όλες μου τις δυνάμεις έτσι ώστε να δημιουργηθεί-στα πρότυπα της Λάρισας- ένα ενωτικό πλειοψηφικό ρεύμα νίκης με φιλελεύθερο πρόσημο και ευρύ κοινωνικό έρεισμα, προκειμένου να αλλάξουμε σελίδα στον Δήμο Φαρσάλων, μετά από 8 χρόνια στασιμότητας.

Η εσωστρέφεια τελειώνει. Αφήνουμε πίσω, όλα όσα μας πίκραναν. Πάμε ΟΛΟΙΜΑΖΙ για να φτιάξουμε τα Φάρσαλα των ονείρων μας και τα χωριά της καρδιάς μας.”