Πε. Απρ 18th, 2024

Εγκαινίασε το εκλογικό του κέντρο ο Μάκης Εσκίογλου στα Φάρσαλα – Οι πρώτοι 42 υποψήφιοι

Έναν δήμο ανοιχτό σε όλους τους πολίτες και συνέργειες ώστε τα Φάρσαλα και «τα χωριά της επαρχίας να ξαναγίνουν τόπος ζωής και ανάπτυξης», υποσχέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρσάλων και επικεφαλής του συνδυασμού «Φάρσαλα Ανάπτυξη» κ. Μάκης Εσκίογλου, κατά τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου και την παρουσίαση των πρώτων 42 υποψηφίων του.


Ενώπιον ενός πολυπληθούς ακροατηρίου επί του πεζοδρόμου της Πατρόκλου 11-13 στο κέντρο των Φαρσάλων, ο κ. Εσκίογλου έδωσε το πρώτο «στίγμα» της προεκλογικής του καμπάνιας τονίζοντας σε υψηλό τόνο, ότι «δεν αξίζει στα Φάρσαλα μία διοίκηση που προσβάλει τον δημότη, που απαξιώνει τον τόπο και που με την αδράνεια – αν όχι την ανικανότητά της – στερεί από την περιοχή πολύτιμο χρόνο ανάπτυξης, σε μία εξαιρετικά δυσμενή συγκυρία για τη χώρα».


Ξεκινώντας την ομιλία του, ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρσάλων σημείωσε πως «η παρουσία τόσων πολλών καλών φίλων και υποστηρικτών στο κάλεσμα της παράταξής μας, Φάρσαλα Ανάπτυξη, με αφορμή τα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου, στέλνει στα Φάρσαλα, αλλά και έξω από τα στενά όρια της πόλης μας, σε όλη την επαρχία μας, στα χωριά μας, ένα ηχηρό και ξεκάθαρο μήνυμα. Στέλνει το μήνυμα ότι οι πολίτες των Φαρσάλων είναι ενεργοί πολίτες, πολίτες που νοιάζονται για την πόλη τους, πολίτες που απαιτούν να δουν την πόλη τους, τα χωριά τους, τον τόπο τους και τη ζωή τους να γίνεται, κάθε μέρα που περνά, καλύτερη».


Συμπλήρωσε δε, πως η παρουσία αυτή, «στέλνει και σε μας, την επόμενη Δημοτική Αρχή των Φαρσάλων, το μήνυμα ότι οι προσδοκίες σας είναι μεγάλες. Και ότι περιμένετε από μας να δουλέψουμε σκληρά, για να ξανακάνουμε τα Φάρσαλα ανθρώπινη πόλη και τα χωριά μας τόπο ζωής κι ανάπτυξης».

Εξηγώντας την απόφασή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Φαρσάλων, ο κ. Εσκίογλου υποστήριξε πως «όντας γέννημα – θρέμμα Φαρσαλινός, ζω εργάζομαι και προσφέρω δεκαετίες τώρα στον τόπο μου. Για μένα η πολιτική ουδέποτε υπήρξε στόχος ή διέξοδος. Σήμερα όμως βγαίνω μπροστά ως επικεφαλής της παράταξης Φάρσαλα Ανάπτυξη και υποψήφιος δήμαρχος Φαρσάλων.
Και η απόφαση που πήρα έχοντας πλήρη επίγνωση του βάρους της απέναντι σε όλους εσάς, την κοινωνία της επαρχίας Φαρσάλων και στο μέλλον αυτού του τόπου, είναι χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό.


Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά όμως, το νιώθετε κι εσείς πιστεύω, όταν γύρω μας τα τελευταία χρόνια βιώνουμε ένα πρωτοφανές αναπτυξιακό και ηθικό τέλμα.
Δεν αξίζει στα Φάρσαλα μία διοίκηση που προσβάλει τον δημότη, που απαξιώνει τον τόπο και που με την αδράνεια – αν όχι την ανικανότητά της – στερεί από την περιοχή πολύτιμο χρόνο ανάπτυξης, σε μία εξαιρετικά δυσμενή συγκυρία για τη χώρα.


Το ξέρω πως όλα αυτά σας απογοητεύουν, ίσως το ίδιο συναίσθημα να διακατέχει κι εμένα αυτή τη στιγμή. Γι’ αυτό όμως στη δημοκρατία λέμε πως δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Γιατί στις εκλογές της 26ης Μαΐου, οι δημότες της επαρχίας Φαρσάλων θα εκλέξουν μία δημοτική αρχή που δε θα περιοριστεί στο ρόλο του διαχειριστή των πραγμάτων και μόνον».

«ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ»

Αναλύοντας τη φιλοσοφία διοίκησης, ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρσάλων εξήγησε ότι «θέλουμε το δήμο Φαρσάλων να κάνει το αποφασιστικό βήμα προς την ανάπτυξη κι αυτό θα γίνει:
Με έναν δήμαρχο που θα είναι δήμαρχος όλων των πολιτών, που θα σέβεται την άποψη του καθένα από εσάς και θα τιμά την ψήφο ακόμη κι εκείνων που δεν τον ψήφισαν.
Με ένα δημαρχείο ανοιχτό σε όλους τους πολίτες,
Με έναν σχεδιασμό που θα επέλθει μέσα από συνεργασίες και διάλογο με όλους τους πολίτες και τους φορείς αυτού του τόπου, ακούγοντας κάθε άποψη και σεβόμενοι κάθε διαφορετικότητα,
Με έναν δημοτικό συνδυασμό όπου άπαντες αφήνουμε στην άκρη της διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις και κρατάμε όλα εκείνα που μας ενώνουν για τα Φάρσαλα, την έμπνευση, τη διάθεση και την αποφασιστικότητα για προσφορά.
Με άξιους υποψηφίους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό μας, ανθρώπους που έχουν διακριθεί ο καθένας στον τομέα του και είναι έτοιμοι να προσφέρουν από το υστέρημα του χρόνου τους, για να κτίσουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο αύριο για τα Φάρσαλα».

«ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ»

Ο κ. Εσκίογλου έκλεισε την ομιλία του εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων, σημειώνοντας πως «με τη δική σας ψήφο εμπιστοσύνης στις 26 Μαΐου, θα ξεκινήσουμε την εφαρμογή ενός νέου μοντέλου διοίκησης στο Δήμο Φαρσάλων, το οποίο θα στηρίζεται σε αρχές, αξίες και διαφάνεια.
Είμαστε ενωμένοι, είμαστε αποφασισμένοι, είμαστε έτοιμοι, να εφαρμόσουμε μια νέα δημοτική πολιτική, που στο επίκεντρο της θα βρίσκεται ο άνθρωπος.
Μια νέα δημοτική πολιτική, που θα υπερβαίνει τα κομματικά στεγανά και τις μικροπαραταξιακές σκοπιμότητες. Μια νέα δημοτική πολιτική με την οποία θα κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας για Δημοτική Αλλαγή.

Απόψε, στέλνουμε απ’ την καρδιά της πόλης μας σε κάθε γειτονιά της επαρχίας Φαρσάλων, ένα πολύ ισχυρό μήνυμα, το μήνυμα της νίκης για το βράδυ της 26ης Μαΐου,
Μία δική σας νίκη, μία δική μας νίκη, μία νίκη του τόπου που ζούμε και τόσο αγαπάμε.
Ενωμένοι και αποφασισμένοι θα πάμε τα Φάρσαλα μπροστά, πρότυπη πόλη σε όλο το νομό Λάρισας και τη Θεσσαλία.

Ξεκινάμε μαζί, προχωράμε μαζί, κερδίζουμε μαζί, διοικούμε μαζί! Φτιάχνουμε μαζί ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας και τον τόπο μας! Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου! Θα νικήσουμε!» κατέληξε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ
Στο πλαίσιο των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Φάρσαλα Ανάπτυξη», ανακοίνωσε τους πρώτους 42 υποψηφίους του, οι οποίοι και είναι οι εξής:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Αρσενοπούλου Βάια
Γιακοβής Δημήτριος
Δαμιανός Κωνσταντίνος
Δημουλάς Αθανάσιος
Θανόπουλος Γεώργιος
Καρακώστα Βάνα
Μητός Αθανάσιος
Μπούμπας Ιωάννης
Πάνου Αγγελική
Παπαδόπουλος Χρήστος
Συροπούλου Δέσποινα
Τασιόπουλος Γεώργιος
Χαμορούσου Ευαγγελία
Χατζηπλή Σοφία

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Βαρακλιώτης Κωνσταντίνος
Γεροβασίλης Αθανάσιος
Κατσώρα Βούλα
Λούκουτος Αντώνιος
Μαλλιαρός Χρήστος
Παπαστεργίου Κωνσταντίνα
Πιτσάβα Φωτεινή
Τασούλας Ιωάννης

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΝΙΠΕΑ

Γούσιας Δημήτριος
Γκατζόγιας Νικόλαος
Δήμου Ολυμπία
Ευθυμιάδης Γεώργιος
Θεοχάρη Αθανασία
Καραμπάσης Κωνσταντίνος
Κυμουρέλης Κωνσταντίνος
Νταφόπουλος Γεώργιος
Σκαντζούρης Χαράλαμπος
Τσιούρης Βασίλειος

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΑΡΘΑΚΙΟΥ

Παπανικολάου Κωνσταντίνος
Ταστεμίρογλου Γεώργιος
Τριάντης Ιωάννης

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΥΔΑΜΑΝΤΑ

Βούλγαρης Κωνσταντίνος
Ζαχόπουλος Ιωάννης
Κουκουλιός Σταύρος
Μπαλατσός Κωνσταντίνος
Μπρόζος Κωνσταντίνος
Σπανόπουλος Αχιλλέας
Φλώρος Ευάγγελος