Πα. Μαρ 29th, 2024

Με την Ντόρα Μπακογιάννη συνάντηθηκε η Ρένα Καραλαριώτου – Τι συζήτησαν

Συνάντηση πραγματοποίησε η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων, Ρένα Καραλαριώτου, με την πρώην υπουργό και βουλευτή Α΄ Αθηνών Ντόρα Μπακογιάννη.

Οι δύο γυναίκες συζήτησαν σε ευχάριστο κλίμα για τις εξελίξεις στην κεντρική πολιτική σκηνή και φυσικά για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η έμπειρη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και πρώην δήμαρχος Αθηναίων, ευχήθηκε στην υποψήφια δήμαρχο Ρένα Κραλαριώτου «Καλή επιτυχία και καλό αγώνα», ενώ τις έδωσε αρκετές χρήσιμες συμβουλές από τη θητεία της στον δημαρχιακό θώκο της πρωτεύουσας την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων. Και οι δύο παρατήρησαν ότι από τις πέντε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας καμία δεν έχει γυναίκα δήμαρχο.

Η Ρένα Καραλαριώτου μετά το τετ α τετ με την κα Μπακογιάννη δήλωσε: 

«Με την Ντόρα Μπακογιάννη συζητήσαμε πολλά. Περισσότερο όμως για τη θητεία της ως πετυχημένης δημάρχου της Αθήνας και μάλιστα στην περίοδο των Ολυμπιακών αγώνων. Παρατήρησε ότι από τις πέντε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας καμία δεν έχει
γυναίκα δήμαρχο. Γι’ αυτό και η υποστήριξή της σε εμάς είναι αμέριστη. Για να πάει η Λάρισα μπροστά με γυναίκα δήμαρχο! Την ευχαριστώ!»