Σα. Απρ 27th, 2024

Υποψήφιος με το συνδυασμό του Παναγιώτη Γούλα ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Λάρισας

Υποψήφιος με το συνδυασμό του «ΠΡ.ΑΞΙ.» του Παναγιώτη Γούλα, που διεκδικεί το δημαρχιακό θώκο του δήμο Λάρισας, θα είναι ο Γραμματέας της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ του νομού Βαγγέλης Γιαννούλας.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, μετράει αρκετά χρόνια δυναμικής παρουσίας στα κομματικά τεκταινόμενα του νομού, καθώς το μικρόβιο της πολιτικής μπήκε από πολύ νωρίς στη ζωή του.

Σήμερα κατέχει τη θέση του Γραμματέα της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Λάρισας, είναι μέλος της Ν.Ε του ΚΙΝΑΛ του νομού, καθώς και μέλος της Γραμματείας Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του νέου φορέα.

Απασχολείται ως υπάλληλος γραφείου στον ιδιωτικό τομέα, με αντικείμενο εξαγωγές σε μεγάλες βιομηχανίες ενώ, οι εξαιρετικές σπουδές του – πτυχίο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και δύο μεταπτυχιακά (MSc Project management, Νέα επιχειρηματικότητα – Καινοτομία – Ανάπτυξη), αποτελούν εγγύηση ότι ο Βαγγέλης Γιαννούλας θα εργαστεί με αποτελεσματικότητα για το άνοιγμα του δήμου σε νέους δρόμους ανάπτυξης .

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, σκιαγράφησε το όραμά του για τη Λάρισα επισημαίνοντας ότι «η πόλη πρέπει να ενεργοποιήσει τους χιλιάδες νέους ανθρώπους που βρίσκονται έξω, νοιάζονται, αλλά δεν τους δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχουν σε δράσεις που θα τους εντάξουν στην πόλη, ώστε να κερδηθεί το μεγάλο στοίχημα των φρέσκων ιδεών που είναι τόσο απαραίτητες και πρέπει να ξεκινούν από το δημαρχείο και το δημοτικό της συμβούλιο».