Πε. Απρ 25th, 2024

Ανοίγει την «αυλαία» ο Γιάννης Κόκουρας στον δήμο Τυρνάβου – Οι πρώτες υποψηφιότητες του συνδυασμού του

Τις δύο πρώτες υποψηφιότητες του συνδυασμού του για τον δήμο Τυρνάβου εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Κόκουρας .

Πρόκειται για δύο νέους ανθρώπους καταξιωμένους που εμπλέκονται για πρώτη φορά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο λόγος για τον ελεύθερο επαγγελματία Χρήστο Κερκένη και τον ιδιωτικό υπάλληλο Χρήστο Τσούτσα.

Ο Χρήστος Κερκένης είναι ελεύθερος επαγγελματίας και δραστηριοποιείται στο χώρο των ασφαλειών. Είναι πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρβαντοβλάχων Αργυροπουλίου επί σειρά ετών καθώς επίσης και υπεύθυνος του  αιμοδοτικού συλλόγου. Άνθρωπος με βαθιά κοινωνική και  συλλογική ευθύνη, ανιδιοτελή προσφορά στο συνάνθρωπο και τον τόπο, στρατεύεται μαζί μας στον κοινό αυτό αγώνα.

Σε σύντομη δήλωση του αναφέρθηκε στην αξία της ευθύνης που παραμένει πυξίδα και στάση ζωής, για όσους κρατούν ζωντανό το όραμα μιας ανθρώπινης κοινωνίας. Για εκείνους που αισθάνονται τη σκέψη, τα συναισθήματα και τις πράξεις τους ως επιλογή συνείδησης και αποδοχή των συνεπειών που επισύρει κάθε συνειδητοποιημένη πράξη….

Ο Χρήστος Τσούτσας είναι ιδιωτικός υπάλληλος και πρώην μέλος του Δ.Σ. της Δόξας Αργυροπουλίου. Είναι γέννημα θρέμμα του Αργυροπουλίου, οικογενειάρχης, δραστήριος και γεμάτος όρεξη για να προσφέρει .
Αποφάσισα να συστρατευτώ δήλωσε με τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Κόκουρα έναν νέο άνθρωπο με φρέσκες ιδέες για τον τόπο μας. Πιστεύω ότι με πολλή δουλειά, επιμονή και υπομονή θα καταφέρουμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο τόσο για το Αργυροπούλη όσο και για όλο τον Δήμο Τυρνάβου.