Πα. Απρ 19th, 2024

Αναταράξεις στο ΚΙΝΑΛ Λάρισας για τη στήριξη στον Συριζαίο Καλογιάννη

Συνεχίζονται οι αναταράξεις στους κόλπους του Κινήματος Αλλαγής στη Λάρισα μετά την πρόσφατη απόφαση στήριξης της υποψηφιότητας του νυν δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Πολλά στελέχη της περιοχής εκφράζουν την πλήρη αντίθεσή τους με τη συγκεκριμένη επιλογή. Ήδη, ο Βασίλης Ραούλη υπέβαλε την παραίτησή του από τη Νομαρχιακή Επιτροπής, ενώ με ανακοίνωσή τους 65 στελέχη του κόμματος  δηλώνουν αντίθετα στην επιλογή στήριξης του νυν δημάρχου Απ. Καλογιάννη και ανακοίνωσαν ότι θα στηρίξουν την υποψηφιότητα του Παν. Γούλα.

Στην ίδια γραμμή κινήθηκε και το μέλος της ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ Κώστας Σάββας, ο οποίος σε πρόσφατη δήλωσή του σημείωσε χαρακτηριστικά: «Πιστεύουμε ότι η δημοκρατική παράταξη μπορεί να εκφραστεί μέσα από την υποψηφιότητα του Παν. Γούλα και όχι μέσω του δήθεν προοδευτικού μετώπου που τελευταίως ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να οργανώσει».

Ενδεικτική μάλιστα του κλίματος που επικρατεί στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ είναι η δήλωση τοπικού στελέχους «Το ΚΙΝΑΛ στηρίζει Καλογιάννη, το ΠΑΣΟΚ στηρίζει Γούλα», δίνοντας ταυτόχρονα ραντεβού στις κάλπες των αυτοδιοικητικών εκλογών.