Πα. Μαρ 29th, 2024

Ο Γιάννης Κουλιζάκος δηλώνει «παρών» και θα είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής Λακωνίας

Ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Γιάννης Κουλιζάκος, ένας άνθρωπος με μεγάλη πορεία στην κεντροδεξιά παράταξη, δηλώνει “παρών” και εκ νέου υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, στην ιδιαίτερή του πατρίδα την Λακωνία.

Ο Γιάννης Κουλιζάκος, όπως σχολιάζουν κάτοικοι και παράγοντες της Λακωνίας, δε σταμάτησε ποτέ να βρίσκεται στον τόπο καταγωγής του και να αφουγκράζεται τα προβλήματα των συμπολιτών. Γι’ αυτό το λόγο ο ίδιος με ανάρτηση του στο facebook γνωστοποίησε την απόφασή του να είναι και πάλι υποψήφιος βουλευτής με το “γαλάζιο” ψηφοδέλτιο στην περιοχή.

Η ανακοίνωση του πρώην προέδρου της ΟΝΝΕΔ έγινε με αφορμή το 12ο Συνέδριο της ΝΔ και το γεγονός ότι δεν είναι πλέον μέλος της Πολιτικής Επιτροπής, δίνοντας έτσι χώρο και σε “νεότερους” του κόμματος, πράγμα που είναι και επιθυμία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

“Μετά από αρκετα χρόνια διαρκούς παρουσίας στην Πολιτική Επιτροπή και στην Εκτελεστική Γραμματεια της Ν.Δ, αποφάσισα να μην διεκδικήσω την επανεκλογή μου στο ανώτατο αυτό κομματικό όργανο, επιλέγοντας στις προσεχείς εθνικές εκλογές, να είμαι υποψήφιος βουλευτής Λακωνίας.
Η σημασία του εκλογικού αγώνα που ερχεται, η ανάγκη για την ευρύτερη συσπείρωση και κινητοποίηση του δυναμικού της παράταξης, δεν παρέχουν την πολυτέλεια της παραλληλης κατοχής κομματικών αξιωμάτων.
Κλείνοντας αυτόν τον υπερεικοσαετή κύκλο στην Π.Ε νιώθω την ανάγκη να απευθυνθώ σε συμμαχητές ωραίων και πολλες φορες δύσκολων αγώνων. Σε όλους εκείνους που ξεκινήσαμε μαζί, που γνωρίστηκαμε στην πορεία, που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους με πλήθος αξιωμάτων , σε κοινωνικούς αγώνες ,στην ΟΝΝΕΔ και στο κόμμα, που με τίμησαν επιλέγοντας με να ηγηθώ της μεγαλύτερης νεολαίας της χώρας, της ΟΝΝΕΔ ως Πρόεδρος της το 1992-93.Με όλους αυτούς βρεθήκαμε πολλές φορές στην συνέχεια, με τους περισσότερους εξακολουθούμε να βρισκόμαστε και είμαι βέβαιος πως θα συνεχίσουμε και στο μέλλον” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κουλιζάκος.

Κλείνοντας έστειλε μήνυμα συσπείρωσης και νίκης, τονίζοντας:  “Στην προσεχή εκλογική μάχη, την κρισιμότερη των τελευταίων ετών, απέναντι σε επικινδυνο αντιπαλο για το μελλον της Πατριδας μας και για τα Εθνικα μας δικαια θα ειμαι παρων. Για την Λακωνια , για την Ελλάδα, για το σήμερα που μας αξίζει, για το αύριο που πρέπει στα παιδιά μας, υπό την άξια ηγεσία του αυριανού Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ραντεβού λοιπόν σε νέους αγώνες για την Πατρίδα και την Παράταξη .
Εκεί θα ανταμώσουμε και πάλι..”