Πε. Μαρ 28th, 2024

Γιάννης Κουλιζάκος: Η αυθεντική επιλογή στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Λακωνία

Στην τελική ευθεία για τις κάλπες του Ιουλίου έχει μπει ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Γιάννης Κουλιζάκος, ο οποίος θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στην Λακωνία.

Με γνώμονα την αγάπη του για την ιδιαίτερη πατρίδα του και τους συντοπίτες του και αποκλειστική προτεραιότητα την ανάπτυξη και την ανάδειξη της Λακωνίας, το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ ρίχνεται για ακόμη μια φόρα στη μάχη για την επικράτηση των αρχών και των αξιών της «γαλάζιας» παράταξης.

Με σύνθημά του «να φτιάξουμε την Λακωνία του αύριο», ο Γιάννης Κουλιζάκος, απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες της Λακωνίας για εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην Σπάρτη, που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή  21/6, στις 20:30.

Η προσήλωση του Γιάννη Κουλιζάκου, άλλωστε στην ιδιαίτερη πατρίδα του είναι ευρέως γνωστή, με τους κατοίκους της περιοχής να μιλούν για ένα πρόσωπο – «σύμβολο» της Μάνης, που δεν εγκατέλειψε ποτέ την περιοχή και τους κατοίκους της, καθώς πάντα στεκόταν δίπλα στα προβλήματα και τις ανησυχίες τους, δίνοντας αγώνες για την ανάπτυξη και την ανάδειξη της Λακωνίας από κορυφαία αξιώματα στα όργανα της κεντροδεξιάς παράταξης. Όπως μάλιστα δηλώνει και ο ίδιος σε κάθε ευκαιρία, η μοναδική πολιτική «προίκα» που απέκτησε από πολυετή ενασχόλησή του με την πολιτική είναι οι «χωριανοί» του.