Πα. Απρ 19th, 2024

Με την «ευχή» του Κλήρου ο Κωνσταντίνος Κουκάς στον δήμο Μυκόνου

Μετά την «ευλογία» των δημοτών Μυκόνου μέσα από την επανεκλογή του στον δημαρχιακό θώκο, τις ευλογίες του Ιερού Κλήρου για την επικείμενη δημαρχιακή θητεία του δέχθηκε ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς.

Συγκεκριμένα, στη Μύκονο βρέθηκε αυτές τις ημέρες ο νέος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμος, προκειμένου να τελέσει το 10ετές μνημόσυνο της Μυκονιάτισσας μητέρας του.

Η επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής, παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Σύρου και Μυκόνου κ.κ. Δωροθέου, του Δημάρχου Μυκόνου κ. Κωνσταντίνου Κουκά, του Αντιδημάρχου κ. Μιλτιάδη Ατζαμόγλου, του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου κ. Φραντζέσκου Βιγλιάρη και Δημοτικών Συμβούλων της μειοψηφίας.

Ιδιαίτερο στιγμιότυπο που συζητήθηκε αρκετά, ήταν όταν και οι δυο Μητροπολίτες, ευχήθηκαν εγκαρδίως από Άμβωνος στον προσφάτως επανεκλεγέντα δήμαρχο Μυκόνου Κωνσταντίνο Κουκά.

Μάλιστα, στενός συνεργάτης του δημάρχου Μυκόνου σχολίασε «η νέα μας θητεία ξεκινά με τις ευχές δυο Άξιων Μυκονιατών Δεσποτάδων. Δεν έχουμε τίποτα να φοβόμαστε!».