Τρ. Απρ 16th, 2024

Εκ νέου υποψήφιος ο Ηλίας Ανδρικόπουλος για τον δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

Την εκ νέου υποψηφιότητά του για τον δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε ο εν ενεργεία δήμαρχος Ηλίας Ανδρικόπουλος.

Σε συνάντηση που πραγματοποίησε με παλιά και νέα στελέχη της δημοτικής του παράταξης «ΟΜΟΝΟΙΑ» εξασφάλισε την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του και ανακοίνωσε την απόφασή του να διεκδικήσει ξανά τον δημαρχιακό θώκο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

Ωστόσο ο δήμαρχος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να επέλθει «αέρας» ανανέωσης στον συνδυασμό του, με την ένταξη νέων προσώπων και καινοτόμων ιδεών, διατηρώντας πάντα τον συμπαγή πυρήνα της παράταξής του, που βασίζεται στην άριστη συνεργασία των μελών της κατά την περίοδο 2014 – 2019.

Συγκεκριμένα ο κ. Ανδρικόπουλος δήλωσε: 

«Σύσσωμος ο Συνδυασμός, πλαισιωμένος και από νέα πρόσωπα, δήλωσε δυναμικό παρόν στη διεκδίκηση του Δήμου, με δεδομένα, τόσο το συμπαγή, άρρηκτο και σταθερό πυρήνα συνεργασίας που έχει επιτευχθεί στη λειτουργία του στη διάρκεια της πενταετίας, όσο και τον απολογισμό της μέχρι σήμερα δράσης της Δημοτικής Αρχής με τη σταθερή και ουσιαστική στήριξη όλων των στελεχών του Συνδυασμού, των εκλεγμένων Δημοτικών Σύμβουλων και των Προέδρων Τ.Κ.»