Δε. Απρ 15th, 2024

Στον Δημήτρη Κυριακίδη το «γαλάζιο» χρίσμα για τον δήμο Κιλκίς

Με απόφαση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο «εκλεκτός» της Πειραιώς για τον δήμο Κιλκίς είναι ο δικηγόρος και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Κιλκίς, που υπογράφει ο πρόεδρός της Μηνάς Παπαδόπουλος, «με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έλαβε υπ΄ όψιν του την ομόφωνη απόφαση και εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής τοπικής αυτοδιοίκησης και του προέδρου αυτής κ. Νικήτα Κακλαμάνη, γνωστοποιείται ότι η ΝΔ στηρίζει για τον δήμο Κιλκίς την υποψηφιότητα, για το αξίωμα του δημάρχου, του δικηγόρου Δημητρίου Κυριακίδη, σημερινού προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς».

Δείτε την ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Κιλκίς:

«Πριν λίγες ώρες, ο Γραμματέας της Π.Ε. της ΝΔ και μέλος της επιτροπής τοπικής αυτοδιοίκησης, Βουλευτής Ν. Ηρακλείου Κρήτης κ. Λευτέρης Αυγενάκης, επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κιλκίς Μ. Παπαδόπουλο και του γνωστοποίησε την σχετική απόφαση του Προέδρου του κόμματος. Δόθηκε δε η εντολή η απόφαση αυτή να δημοσιοποιηθεί μέσω της τοπικής ΝΟΔΕ στα ΜΜΕ.

Σημειώνεται ότι στην επιτροπή τοπικής αυτοδιοίκησης συμμετέχουν ο Νικήτας Κακλαμάνης ως επικεφαλής, ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης, ο γραμματέας της Κ.Ο. ΝΔ Κώστας Τσιάρας, ο τομεάρχης Εσωτερικών Μάκης Βορίδης και ο τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιώργος Γεωργαντάς, ο επικεφαλής του Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας Τάκης Θεοδωρικάκος, ο διευθυντής του γραφείου προέδρου Στέλιος Πέτσας, ο συνεργάτης του προέδρου Θανάσης Νέζης, ο γραμματέας Αυτοδιοίκησης Τάσος Γαϊτάνης, ο δήμαρχος Δάφνης Μιχάλης Σταυριανουδάκης και ο πρώην δήμαρχος Λάρισας Κώστας Τζανακούλης.

Εντός των επόμενων ημερών θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση – παρουσίαση του κ. Δ. Κυριακίδη από την ΝΟΔΕ Κιλκίς παρουσία στελεχών της παράταξης σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα κοινοποιηθεί με νεότερο δελτίο τύπου».