Πε. Απρ 25th, 2024

«Ρεκόρ» υποψηφιοτήτων για τον δήμο Κιλκίς

Πολλές είναι οι υποψηφιότητες που έχουν παρουσιαστεί τελευταία για τον δήμο Κιλκίς, καθώς πολλοί έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να διαδεχθούν τον Δημήτρη Σισμανίδη στον δημαρχιακό θώκο.

Πέρα από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρη Κυριακίδη, ο οποίος έχει ήδη δηλώσει επισήμως ότι θα είναι παρών στην «μάχη» των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου, ως υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, το ενδιαφέρον του για την δημαρχία έχει εκδηλώσει ο εκπαιδευτικός Αναστάσιος Καζαντζίδης.

Ωστόσο στο «παζλ» των υποψηφίων που προέρχονται από τη ΝΔ προστίθενται οι αντιδήμαρχοι Δ. Τσαντάκης, Αντ. Μανουσαρίδης, Χρ. Πιπερίδης και Αιμ. Νικολαΐδης, όπως κι από το δημοτικό σύμβουλο Θ. Βαφειάδη ενώ έντονα ακούγεται η υποψηφιότητα του πρώην προέδρου ΝΟΔΕ Κ. Βιολιτζή. Από το ΚΙΝΑΛ οι φήμες θέλουν να διεκδικήσει εκ νέου τον δήμο ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Παύλος Τονικίδης.

Ενδιαφέρον ωστόσο παρουσιάζουν περιπτώσεις νέων ανθρώπων, με έρισμα στην τοπική κοινωνία, όπως η δικηγόρος Αν. Ανανιάδου, ο οικονομολόγος Μ. Θεοχαράκης και ο επικοινωνιολόγος Θωμάς Μαρκόπουλος, οι οποίοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να κατέλθουν στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, αναμένοντας βέβαια να ξεκαθαρίσει το τοπίο των «γαλάζιων» υποψηφιοήτων.