Πα. Μαρ 29th, 2024

Κερδίζει «έδαφος» στον δήμο Παιονίας ο Κώστας Σιωνίδης

Με γνώμονα ότι ο δήμος Παιονίας «αξίζει μια πολύ καλύτερη μοίρα» προχωρά με ιδιαίτερη δυναμική στην προεκλογική «κούρσα», ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου, Κώστας Σιωνίδης.

Με όραμα και σχέδιο για την ανάπτυξη και την ανάδειξη του δήμου Παιονίας, ο Κώστας Σιωνίδης, διεκδικεί με αξιώσεις τον δημαρχιακό θώκο, έχοντας καταρτίσει ένα αξιόλογο ψηφοδέλτιο που συνδυάζει την εμπειρία της Αυτοδιοίκησης και τις καινοτόμες ιδέες της νέας γενιάς.

Αποκλειστική του προτεραιότητα είναι η «αλλαγή σελίδας» στον δήμο Παιονίας και εκεί στοχεύουν οι θεμελιώδεις άξονες του προγράμματος της δημοτικής παράταξης «ΠΑΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ»:

• Διαφάνεια στην άσκηση της διοίκησης, σεβασμός στη θεσμική λειτουργία των οργάνων της αυτοδιοίκησης.
• Προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, βιώσιμη και ισόρροπη διαχείριση των πόρων του, όπως το νερό, το πράσινο, η καλή χρήση του εδάφους .
• Στήριξη και ανάπτυξη της παιδείας, προστασία των νέων, σεβασμός και διαφύλαξη της παράδοσης, των ιστορικών καταβολών και της θρησκευτικής νόησης των δημοτών.
• Προστασία των δικαιωμάτων των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων γερόντων, ατόμων με προβλήματα υγείας, δημοτών με οικονομική δυσπραγία, και ατόμων με ειδικές ανάγκες. Στήριξη των υποδομών υγείας και των δομών φροντίδας του δήμου