Πα. Απρ 26th, 2024

Ο Σπύρος Κροκίδης στο «πλευρό» της Ρόδης Κράτσα

Ο π. δήμαρχος Παρελίων και πολιτευτής της ΝΔ, Σπύρος Κροκίδης, εξέφρασε την στήριξή του στο πρόσωπο της «εκλεκτής» του Κυριάκου Μητσοτάκη, Ρόδης Κράτσα.

Ο κ. Κροκίδης, ο οποίος έχει αξιόλογη αυτοδιοικητική εμπειρία, επικρότησε την επιλογή της Ρόδης Κράτσα, ως υποψήφια για την περιφέρεια Ιονίων Νήσων και τόνισε ότι θα δώσει την «μάχη» για την περιφέρεια στο πλευρό της κας Κράτσα με αξιοπρέπεια και πολιτικό πολιτισμό, όπως κάλεσε και όλα τα κομματικά στελέχη να πράξουν, προκειμένου αποκαταστήσουν την ανεπάρκεια της νυν περιφερειακής αρχής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Στηρίζω ανεπιφύλακτα την επιλογή του κόμματός μου για την Περιφέρεια των Ιονίων Νήσων, με  υποψήφια Περιφερειάρχη την Κα Ρόδη Κράτσα. Δεν θα κάνω αναφορά στο πλούσιο βιογραφικό της και την ευρωπαϊκή της διαδρομή, είναι γνωστά.  Καλείται να δώσει διέξοδο και λύση σε προβλήματα που δημιούργησαν οι ιδεοληψίες, οι αγκυλώσεις και η ανεπάρκεια του ΣΥΡΙΖΑ όπως τ’  απορρίμματα, το εγκαταλελειμμένο οδικό δίκτυο, οι συνδέσεις των νησιών, ο αποκλεισμός των Διαποντίων, η δημόσια υγεία, η επαγγελματική εκπαίδευση, η ενίσχυση  της περιφερικότητας, η εξωστρέφεια , η απορρόφηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων και η ανάδειξη της νησιωτικότητάς μας. Καλούμαστε όλα τα στελέχη, να δώσουμε τον αγώνα με αξιοπρέπεια, ευπρέπεια και πολιτικό πολιτισμό. Καλούμαστε να υποστηρίξουμε την προσπάθεια την οποία θα κάνει η Κα Ρόδη Κράτσα έτσι ώστε η Νέα Δημοκρατία να καταστεί και πάλι ηγεμονεύουσα δύναμη στην Περιφέρεια των Ιονίων Νήσων.»