Την εμπιστοσύνη του κερκυραϊκού λαού φέρεται να έχει κερδίσει ο υποψήφιος βουλευτής Κέρκυρας, με τη ΝΔ, Σπύρος Κροκίδης.
Ο Σπύρος Κροκίδης, ένας καταξιωμένος οικονομολόγος, έχοντας μία χρόνια εμπειρία από την τοπική αυτοδιοίκηση, ως πρώην δήμαρχος Παρελίων, είναι άριστος γνώστης των παθογενειών της περιοχής και στόχος του είναι να εκπροσωπήσει τους συντοπίτες του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο Κοινοβουλίο.
O ίδιος συνεχίζει δυναμικά τις περιοδείες του, στα Διαπόντια νησιά, στους Παξούς, αλλά και από άκρη σε άκρη, στο νησί της Κέρκυρας.
Στην εμφάνιση του στο ΣΚΑΙ, και συγκεκριμένα στο δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά, ο Σπύρος Κροκίδης, παρουσίασε όλη την αλήθεια για τη δυσμενή κατάσταση που έχει περιέλθει η Κέρκυρα μετά τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και την απόλυτη εγκατάλειψη, από το κεντρικό κράτος, των Παξών αλλά και των Διαποντίων νήσων που αποτελούν το βορειοδυτικότερο άκρο της ελληνικής επικράτειας.
Στη συνάντηση που είχε ο υποψήφιος βουλευτής στην Αθήνα, με τους ετεροδημότες Κερκυραίους, η υποδοχή που του επιφύλαξαν ήταν ιδιαίτερα θερμή, ενώ τέθηκαν επί τάπητος όλα οι χρόνιοι προβληματισμοί που ταλανίζουν του ετεροδημότες για την ιδιαίτερη πατρίδας τους την Κέρκυρα.
Μάχη για τη ζωή του δίνει ο αντιδήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης…
Στις τελικές τους θέσεις αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φορείς της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης…
Ο ψηφιακός εκσυγχρονισμός και των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων σε όλη τη χώρα ήταν το αντικείμενο της…
Επιστολή με την οποία ζητάει την επείγουσα λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της ανεξέλεγκτης κυκλοφορίας…
Σκληρή κριτική στις πολιτικές που εφαρμόζονται για την ενίσχυση και ανάπτυξη των νησιωτικών δήμων άσκησαν…
Συνέντευξη του Αντιδημάρχου Ψηφιακού Μετασχηματισμού & ΚΕΠ, Ηλία Σώζου, στο e-ota.gr.