Με ανακοίνωση που απέστειλε στα τοπικά ΜΜΕ, ο δικηγόρος Λευτέρης Κυριακίδης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:
Αγαπητοί συνδημότες,
έρχονται στιγμές για όλους, οι οποίες ζητούν επιτακτικά τη λήψη ουσιωδών αποφάσεων. Μετά, λοιπόν, από ώριμη σκέψη έλαβα την απόφαση της διεκδίκησης της ψήφου σας για τον Δήμο της Θάσου στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές. Έχουμε την τύχη να ζούμε σε έναν ευλογημένο τόπο, προικισμένο με φυσική ομορφιά και απεριόριστες δυνατότητες, που μπορεί να εγγυηθεί την ευημερία των κατοίκων του. Βεβαίως, δεν αρκεί η ύπαρξη των προϋποθέσεων αλλά απαιτείται και η ουσιαστική δράση όλων μας, προκειμένου οι δυνατότητες αυτές να μετουσιωθούν σε πραγματική πρόοδο και ευημερία. Πρόθεσή μου είναι να ενώσω τους Θασίους σε μια κοινή προσπάθεια. Οραματίζομαι μια Θάσο ισχυρή και ευημερούσα.
Με ζήλο και σοβαρότητα θέλω να διαβεβαιώσω καθέναν από εσάς ότι δεσμεύομαι να αγωνιστώ για την υλοποίηση ενός προγράμματος που θα θέτει στον επίκεντρο του τον Δημότη της Θάσου προς όφελος ΟΛΩΝ, χωρίς αποκλεισμούς.
Με σεβασμό και εκτίμηση
Λευτέρης Κυριακίδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Θάσου
Το δίκαιο αίτημα του Δημοτικού Συμβουλίου Ιθάκης έγινε αποδεκτό.
Δημιουργούνται σήμερα οι υποδομές που θα προστατεύσουν τον τόπο αύριο.
Έτοιμα να υποδεχτούν μαθητές και εκπαιδευτικούς για τη νέα σχολική χρονιά είναι τα σχολεία στο…
Ο Δήμος Καλαμάτας συμμετέχει στο Youth Climate Action Fund του Bloomberg Philanthropies.
Εκτός «κάδρου» αφήνει τους προϊσταμένους δήμων και Περιφερειών, αναφορικά με τις κυρώσεις για μη εμπρόθεσμη…
Θα διατεθούν για κατεδαφίσεις και μεταφορές ογκωδών από τον Daniel.