Συνεχίζει να οργώνει την Καρδίτσα ο 31χρονος υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ Σωτήρης Παπαγεωργίου ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 7ης Ιουλίου.
Σήμερα βρέθηκε κοντά στους ανθρώπους του μόχθου, των λαϊκών αγορών, όπου συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και βιώνουν στην καθημερινότητά τους.
Ο Σωτήρης Παπαγεωργίου, που είναι ένα από τα ανερχόμενα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, σπούδασε φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου και υπ. Διδάκτωρ Ελληνικής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.
Τη δυνατότητα σε κάθε δημότη, αλλά και σε κάθε επισκέπτη, να υποβάλει εύκολα και γρήγορα…
Ένα πρωτότυπο παγκάκι «διπλής όψης», το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να επιλέγουν προς…
Μέτρα προστασίας για όσους ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού παίρνουν οι δήμοι, που ανοίγουν…
Ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης προχωρά προληπτικά σε έκτακτη εφαρμογή προνυμφοκτονίας σε όλα τα φρεάτια…
Την ενίσχυσης της πρόληψης, της επιχειρησιακής ετοιμότητας και του συντονισμού των εμπλεκομένων φορέων, έναντι των…
Μια σημαντική θεσμική και οικονομική εξέλιξη για το Πέραμα σηματοδοτεί η απόφαση για τη σύσταση…