Τρ. Απρ 23rd, 2024

ΚΙΝΑΛ: Αντίστροφη μέτρηση για να επιλέξουν δήμαρχο στο Ηράκλειο

Αύριο Σάββατο για το  ΚΙΝΑΛ Ηρακλείου, παρουσία και του υπεύθυνου για τη διαδικασία από τα κεντρικά του κόμματος Χρ. Πολυζωγόπουλου, ξεκινάει το α’ στάδιο για τη διαδικασία για της πολιτικής αξιολόγησης των υποψηφίων στα γραφεία τοπικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Μασταμπά.

Η διαδικασία θα αποτελέσει ένα πρόκριμα όπως φαίνεται και από την εγκύκλιο που έχει μοιραστεί στα στελέχη και ξεκαθαρίζεται ότι θα κρατηθεί πρακτικό και όλοι όσοι μετέχουν στη διαδικασία δεσμεύονται και αποδέχονται την απόφαση των οργάνων του κόμματος.

Θα τηρηθεί πρακτικό της συνεδρίασης, που θα υπογραφεί από τους παριστάμενους. Όπως προβλέπεται από την εγκύκλιο «Είναι αυτονόητο ότι όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην αξιολόγηση ή στην όποια άλλη διαδικασία αποφασιστεί, αποδέχονται τις τελικές αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων του Κινήματος Αλλαγής». αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική πρόσκληση.

Προφανώς για να ξεκινήσει η διαδικασία θα υπήρξε κάποια απάντηση από τους υποψήφιους. Το ενδιαφέρον λοιπόν στρέφεται στην διαδικασία του Σαββάτου και αν θα δώσουν το παρόν οι κκ Κουράκης, Παρασύρης, Κουκιαδάκης, Σισαμάκης και Αλιφιεράκης αλλά και τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ της ομάδας Λαμπρινού.

Πηγή: cretalive.gr