ÔÏ ÊÔÉÑÉÏ ÔÇÓ ÍÅÁÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ ÓÔÇ ÐÅÉÑÁÉÙÓ ÌÅ ÔÏ ÍÅÏ ÓÇÌÁ. (EUROKINISSI/ ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)
Ξεκίνησε για τα καλά η ονοματολογία ενόψει της συγκρότησης των «γαλάζιων» ψηφοδελτίων και στην Κρήτη.
Από τα μέχρι τώρα δεδομένα εκείνο που προκύπτει ως βασικό συμπέρασμα είναι το αυξημένο ενδιαφέρον για μια θέση στις λίστες της ΝΔ. Ωστόσο, η Κρήτη έχει, όπως και να το κάνουμε, μια ιδιαιτερότητα, με δεδομένο ότι αποτελεί τόπο καταγωγής του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ανεξάρτητα από τις τελικές αποφάσεις, αξίζει να σημειωθεί ότι στο Ηράκλειο θα είναι εκ νέου υποψήφιος ο γραμματέας του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης, ο πρώην βουλευτής Μάξιμος Σενετάκης, ενώ ενδιαφέρονται ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, το μέλος της Π.Ε. της Ν.Δ. Γρηγόρης Ροκαδάκης και ο καθηγητής Γρηγόρης Πασπάτης, ο οποίος θεωρείται πολύ δυνατή και αξιόμαχη υποψηφιότητα.
Στα Χανιά έχει κλειδώσει η υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη και του δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουράκη. Από εκεί και πέρα, σίγουροι θεωρούνται ο πρώην βουλευτής Μανούσος Βολουδάκης και ο πρώην συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη, Δημήτρης Φραγκάκης. Επίσης, ακούγεται το όνομα του γιατρού Γιάννη Κασελάκη, όπως επίσης τα ονόματα των Γιώργου Κονταξάκη και Γιώργου Σχοινοπλοκάκη.
Στο Λασίθι, εκτός από τον νυν βουλευτή Γιάννη Πλακιωτάκη, ακούγονται τα ονόματα των Νεκτάριου Παπαβασιλείου, μέλους της Π.Ε., και Γιώργου Πελεκανάκη. Τέλος, στο Ρέθυμνο αδιαφιλονίκητο φαβορί είναι ο νυν βουλευτής Γιάννης Κεφαλογιάννης, ενώ συζητούνται τα ονόματα των Μάνου Γαγάνη, Γιώργου Γιακουμάκη και Μιχάλη Βάμβουκα.
Ο σεισμολόγος, Γεράσιμος Παπαδόπουλος, προχώρησε σε εκτίμηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά το σεισμό στη…
Οι ωφελούμενοι είχαν τη δυνατότητα να ενισχύσουν τις γνωστικές τους λειτουργίες μέσα από στοχευμένες και…
«Ανάσα» για μια περιοχή που τα τελευταία χρόνια είχε μείνει πίσω, χαρακτηρίζει ο Δήμαρχος το…
Αυτοψία στην Υπερυψωμένη Ταχεία Λεωφόρο Περιφερειακής Θεσσαλονίκης (flyover).
Η δράση συμβάλλει στην αποτροπή της ρύπανσης του εδάφους και των υδάτινων πόρων.
Ένα νέο, πράσινο κεφάλαιο ανοίγει στον Ελαιώνα.