Σε δήλωση με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της με τη Νέα Δημοκρατία στο Ν. Ηρακλείου, προχώρησε η κ. Θεανώ Βρέντζου-Σκορδαλάκη.
Στη δήλωσή της αναφέρει τα εξής:
«Θέλω να ευχαριστήσω τη Νέα Δημοκρατία και προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή και την εμπιστοσύνη.
Μετά από αρκετά χρόνια δίπλα στους πολίτες, τους παραγωγούς & τους επαγγελματίες του Νομού Ηρακλείου, τόσο μέσα από την πολυετή απασχόληση μου στον ιδιωτικό τομέα όσο και μέσα από την 9χρονη θητεία μου ως Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, νιώθω ότι ήρθε η στιγμή να τους υπηρετήσω μέσα από μια νέα θέση ευθύνης.
Στόχος και όραμά μου, το επιτυχημένο παράδειγμα της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Κρήτης, για την οποία νιώθω υπερήφανη, να αποτελέσει την αφετηρία μιας ευρύτερης εθνικής προσπάθειας για την ανάδειξη της αξίας των ελληνικών προϊόντων.
Είναι αυτονόητο, ότι το Ηράκλειο & οι παραγωγικές δυνάμεις της περιοχής μας έχουν όλες τις δυνατότητες για να βρίσκονται στην προμετωπίδα αυτής της προσπάθειας, που θα έχει πολλαπλά αναπτυξιακά οφέλη για την οικονομία και τον τόπο μας.
Από την επομένη των εκλογών της 7ης Ιουλίου, θα πρέπει όλοι μαζί να σηκώσουμε ξανά την πατρίδα μας όρθια. Θα είναι ένα δύσκολο εγχείρημα που απαιτεί μεγάλες αλλαγές στον τρόπο λειτουργία τους κράτους, γενναία μείωση της φορολογίας και ανακούφιση από τα δυσβάστακτα ασφαλιστικά βάρη, θεσμοθέτηση κινήτρων για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, αλλά και της εξωστρέφειας.
Απαιτεί ένα νέο πρότυπο ανάπτυξης, το οποίο θα στηρίζεται σε ολοκληρωμένες συνέργειες των βασικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων μας:
του πρωτογενούς τομέα, του τουρισμού και του πολιτισμού.
Η ευθύνη είναι μεγάλη, αλλά έχουμε αποδείξει ότι είμαστε για τα δύσκολα. Μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα καταφέρουμε να κερδίσουμε αυτό το στοίχημα. Για τα παιδιά μας, για το αύριο της πατρίδας μας».
«Η Συνθήκη της ΕΚΑΧ: Η απαρχή της ευρωπαϊκής ενοποίησης», μη χάσετε το μοναδικό ένθετο αυτό…
Η παραλία της Φρεαττύδας άλλαξε εικόνα και έγινε ακόμη πιο λειτουργική, ασφαλής και προσβάσιμη για…
Η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου σχεδιασμού που έχει ήδη θέσει σε εφαρμογή η Περιφέρεια…
Αναβαθμίζονται χώροι και κτιριακές υποδομές του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και…
Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετέχει στο φεστιβάλ δηλώνοντάς το έως και τις 7 Αυγούστου, στο…
Περιοδεία του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, στο νομό Έβρου.